icon

Akú reálnu cenu dostanem od AAA Auto?

domimyd
18. dec 2024

Dobrý deň, chcela som predať svoje auto. Hľadala som stránku na nacenenie vozidla. Poslala som ho do AAA auto. Medzi tým som však od mechanika reálne zistila cenu 10 tisíc. No vzhľadom na km som sa rozhodla inzerovať za 9400€. Akurát mi volali z AAAauto, že mi dajú 9400, vzhľadom na km. Avšak nevedia výbavu a cena môže byt väčšia. Akú reálnu cenu od nich dostanem? Na autobazareu mám reálne najnižšiu cenu daného vozidla v danom ročníku. Ďakujem

Strana
z2
domimyd
autor
18. dec 2024

https://www.autobazar.eu/detail/honda-cr-v-16-i...
Ale že už ani aaaauto nechce do výkupu to je príliš 😁

aandrea9
19. dec 2024

@domimyd km pre nich nie sú jedno a určite si km neupravia. Stacanie km je trestný čin totiž. Vykupované auto prezrú, hodia na diagnostiku a spravia s nim skúšobnú jazdu. Dokonca merajú hrúbku laku. Mame z AAA už tretie auto, dve nám vykúpili, za nás spokojnosť. Určite jednoduchšia cesta je výkup ako inzerát na bazosi. Zavolá ti 20 ľudí, každý bude zjednavat nižšiu cenu, každý sa bude chcieť previezť...strata času a nervov a peňazí na benzín ci naftu.

lubomirko2
19. dec 2024

Ja som predával FOCUS na Bazoši, cena myslím 3200€, volali prídite vyplatime na ruku atď, prídem tam, príde technik jazda prehliadka atď a že Max 2500€ lebo trojdverak a nie je sezóna atď, pričom na fotke jasne vidno že trojdverový..... potom mi volali o dva týždne z inej pobočky a že 1800€ mi dajú 😅

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2