Aký máte názor na pôžičku od Tesca - home credit?
uvazujeme nad malou ciastkou od tesca.myslite ze sa to oplati?
ahojte, usetrit sa da napriklad aj na splatkach...ak mate pozicku ci pozicku z nebankoviek, hypoteku, ci ine spotrebitelske uvery s vysokymi urokami ? 8 a viac % ? Viete, ze by Ste mohli mat uroky pod 8% ? Hypoteku pod 4% ?
Alebo Ste vlastnikmi nevyhodnych poistnych zmluv a peniaze, ktore setrite nie su zhodnotene tak ako by Ste si zelali ? Vlastnite leasing ?
Vlastnim licenciu NBS, t.z. ze viem kombinovat produkty roznych bank, cim dokazeme vytvorit ovela lepsie podmienky a Vam tak usetrit desiatky, stovky ci az tisice eur na
na Vasich uveroch. Staci, ak mi napisete. Ja Vam zavolam spat, prip. pridem az k Vam domov a spolu zhodnotime Vase zavazky a ak sa Vam to bude pacit, zadarmo pre Vas vypracujeme projekt, s ktorym usetrime Vase peniaze
@juana21
Ahoj, ak ťa zaujíma ako mať rezervu napr. na opravu auta napíš. Nie som FP, ale viem ako sa to reálne dá.
Monika
@monikarachel
Aj nám ostatným poraď ako sa to dá
@gangstro Jednoducho, že ti znížiť výdavky rokovaním vo fin. inštitúciách a následne vytvoríme aktíva, ktoré ti budú z ušetrených peňazí tvoriť peniaze. Ak ťa to naozaj zaujíma ako zarobiť takto peniaze, môžeme sa stretnúť poviem ti viac.
Monika
priklánam sa k nazoru ze urcite to nerob nakolko nebankove spolocnosti maju pekne tucne uroky preplatis vzdy skoro raz tolko... ak by si chcela vediet ako lepsie hosppodarit s peniazmi na ktorych financnych produktoch mozes usetrit a ako si lepsie rozvrhnut rozpocet napis mipracujem ako finanncny planovac a agent takze to aj viem vybavit
darmozraci a hlavne home credit moja bola tehotna a predtym si brala pozicku este ked pracovala a potom ked porodila jej to nevychadzalo splacat a vobec ich to nezaujimalo a dali jej exekutora spine spinave to su uzernici prvej triedy
@monikarachel a to ako info
Ahojte..Nepozná niekto spoločnosť otkredit?

Vsak poradte aj nieco konkretne? Alebo niekto pozicia peniaze?k