icon

Aký máte názor na pôžičku od Tesca - home credit?

juana21
4. nov 2012

uvazujeme nad malou ciastkou od tesca.myslite ze sa to oplati?

Strana
z2
gangstro
13. jún 2013

Vsak poradte aj nieco konkretne? Alebo niekto pozicia peniaze?k

biba04
30. júl 2013

ahojte, usetrit sa da napriklad aj na splatkach...ak mate pozicku ci pozicku z nebankoviek, hypoteku, ci ine spotrebitelske uvery s vysokymi urokami ? 8 a viac % ? Viete, ze by Ste mohli mat uroky pod 8% ? Hypoteku pod 4% ?
Alebo Ste vlastnikmi nevyhodnych poistnych zmluv a peniaze, ktore setrite nie su zhodnotene tak ako by Ste si zelali ? Vlastnite leasing ?
Vlastnim licenciu NBS, t.z. ze viem kombinovat produkty roznych bank, cim dokazeme vytvorit ovela lepsie podmienky a Vam tak usetrit desiatky, stovky ci az tisice eur na
na Vasich uveroch. Staci, ak mi napisete. Ja Vam zavolam spat, prip. pridem az k Vam domov a spolu zhodnotime Vase zavazky a ak sa Vam to bude pacit, zadarmo pre Vas vypracujeme projekt, s ktorym usetrime Vase peniaze

monikarachel
13. aug 2013

@juana21
Ahoj, ak ťa zaujíma ako mať rezervu napr. na opravu auta napíš. Nie som FP, ale viem ako sa to reálne dá.
Monika

gangstro
13. aug 2013

@monikarachel
Aj nám ostatným poraď ako sa to dá

monikarachel
16. aug 2013

@gangstro Jednoducho, že ti znížiť výdavky rokovaním vo fin. inštitúciách a následne vytvoríme aktíva, ktoré ti budú z ušetrených peňazí tvoriť peniaze. Ak ťa to naozaj zaujíma ako zarobiť takto peniaze, môžeme sa stretnúť poviem ti viac.

Monika

herdinka
6. okt 2013

priklánam sa k nazoru ze urcite to nerob nakolko nebankove spolocnosti maju pekne tucne uroky preplatis vzdy skoro raz tolko... ak by si chcela vediet ako lepsie hosppodarit s peniazmi na ktorych financnych produktoch mozes usetrit a ako si lepsie rozvrhnut rozpocet napis mipracujem ako finanncny planovac a agent takze to aj viem vybavit

jack00099
Odpoveď bola odstránená
cleanmam
22. feb 2016

darmozraci a hlavne home credit moja bola tehotna a predtym si brala pozicku este ked pracovala a potom ked porodila jej to nevychadzalo splacat a vobec ich to nezaujimalo a dali jej exekutora spine spinave to su uzernici prvej triedy

abigael
28. nov 2016

@monikarachel a to ako info

mona1981
19. mar 2017

Ahojte..Nepozná niekto spoločnosť otkredit?

Strana
z2