Aký máte názor na to, keď si ľudia berú pôžičku na dovolenku?
Ahojte.
Aky mate nazor na to, ked si ludia beru pozicky na dovolenku k moru?
Nechci ho ani pocut
Ze je to len a len ich vec. Ani by mi nenapadlo zistovat, kto ako financoval svoju dovolenku.
Viem si predstavit, ze su ludia, ktori lahsie splatia pozicku ako nasetria na nu. Aspon banky maju na kom zarobit.
riskantné počínanie ale je to každého osobná vec
Pravdupovediac, je mi to úplne fuk. Ich život, ich dlžoby... Niekto chce všetko hneď, tak pre týchto ľudí sú pôžičky dar z neba. Niekto nechce byť nikomu nič dlžný, tak pomaly ani hypo si nevezme, lebo to sú "cudzie peniaze" a radšej bude celý život žiť s mamičkou a tatíčkom 🤷.
pomyslela by som si asi to, co o ludoch, ktorí beru pozicku na vianocne darceky a vianoce celkovo . a aj tu mi more pride ako lepsia volba ale keby nemam peniaze, tak sa da aj lacno a nie all inclusive a tak
Tak podla mňa je to ich vec. Ja osobne by som tak nerobila, ale ak to iným za to stojí, tak nech si berú.
Ja osobne by som si to nevedela ani užiť...
ja som to tu raz na mk písala že je to somarina a nech sa zakrývajú len perinou na aku majú a bola som zprdnutá že či aj takí čo na to nemajú nemôžu isť k moru🙂
Finančne sme na tom s manželkou veľmi dobre ale nebudem rozoberať presné čísla. Ja som pri mori ešte nebol mám 29 rokov.
Je mi úplne jedno, na čo si ľudia berú pôžičky a či majú na to, aby ich splatili.
Ďalší level sú vianočné darčeky na úver. V nebankovkách sú iné fronty. Média sú plné reklám na úvery. Finančnú gramotnosť by mali vyučovať už na ZŠ.
Moj kolega, ktory teraz prisiel po 17r z UK vravel presne o tomto, ze v Britanii uplne bezna vec. Na dovolenku aj 3x do roka a beru pozicky. Tam sa to vraj berie ok. Mne to tiez hlava neberie taketo zadlzovacky, ktore nie su uplne nutne. No, iny kraj, iny mrav.
Pre mna su taki ludia absolutne chudaci...a este vacsi ti co ich nahana exekutor a namiesto vyplatenia hoc 1000-2000€uroveho dlhu si idu na dovolenku ako pani aby sa mali s cim chvastat...ale s dlzobamou to sa nepochvalia :D

Ze nech si každý robí co chce 😊