icon

Aký máte názor na to, keď si ľudia berú pôžičku na dovolenku?

5. aug 2023

Ahojte.
Aky mate nazor na to, ked si ludia beru pozicky na dovolenku k moru?

Strana
z2
ariannazara
5. aug 2023

Ze nech si každý robí co chce 😊

hladamematku
5. aug 2023

Nechci ho ani pocut

mandzula
5. aug 2023

Ze je to len a len ich vec. Ani by mi nenapadlo zistovat, kto ako financoval svoju dovolenku.

ropucha6
5. aug 2023

Viem si predstavit, ze su ludia, ktori lahsie splatia pozicku ako nasetria na nu. Aspon banky maju na kom zarobit.

bloger
5. aug 2023

riskantné počínanie ale je to každého osobná vec

mikadooo
5. aug 2023

Pravdupovediac, je mi to úplne fuk. Ich život, ich dlžoby... Niekto chce všetko hneď, tak pre týchto ľudí sú pôžičky dar z neba. Niekto nechce byť nikomu nič dlžný, tak pomaly ani hypo si nevezme, lebo to sú "cudzie peniaze" a radšej bude celý život žiť s mamičkou a tatíčkom 🤷.

hortenziaj
5. aug 2023

pomyslela by som si asi to, co o ludoch, ktorí beru pozicku na vianocne darceky a vianoce celkovo . a aj tu mi more pride ako lepsia volba ale keby nemam peniaze, tak sa da aj lacno a nie all inclusive a tak

aurora33
5. aug 2023

Tak podla mňa je to ich vec. Ja osobne by som tak nerobila, ale ak to iným za to stojí, tak nech si berú.

mici88
5. aug 2023

Ja osobne by som si to nevedela ani užiť...

liusa82
5. aug 2023

ja som to tu raz na mk písala že je to somarina a nech sa zakrývajú len perinou na aku majú a bola som zprdnutá že či aj takí čo na to nemajú nemôžu isť k moru🙂

michal711
6. aug 2023

Finančne sme na tom s manželkou veľmi dobre ale nebudem rozoberať presné čísla. Ja som pri mori ešte nebol mám 29 rokov.

minenkak
6. aug 2023

@liusa82 😂😂😂

sisaka
6. aug 2023

Je mi úplne jedno, na čo si ľudia berú pôžičky a či majú na to, aby ich splatili.

nerko
6. aug 2023

Ďalší level sú vianočné darčeky na úver. V nebankovkách sú iné fronty. Média sú plné reklám na úvery. Finančnú gramotnosť by mali vyučovať už na ZŠ.

silvike
6. aug 2023

Moj kolega, ktory teraz prisiel po 17r z UK vravel presne o tomto, ze v Britanii uplne bezna vec. Na dovolenku aj 3x do roka a beru pozicky. Tam sa to vraj berie ok. Mne to tiez hlava neberie taketo zadlzovacky, ktore nie su uplne nutne. No, iny kraj, iny mrav.

judar
6. aug 2023

Pre mna su taki ludia absolutne chudaci...a este vacsi ti co ich nahana exekutor a namiesto vyplatenia hoc 1000-2000€uroveho dlhu si idu na dovolenku ako pani aby sa mali s cim chvastat...ale s dlzobamou to sa nepochvalia :D

Strana
z2