Aký máte paušál?
ahojte prosinvas ake mate vysoke balšale tak priemerne asi by ma zaujimalo. bo som si všimla že mužovy chodi za balšal strašne vysoke sumi ja neviem čo tam robi take všeliake poplatki
Kapitan Danko?
ja jaj vi sa lensmejete ale kolko platite nepovite
Bolia ma oci
Ty brďo....skoro ma vykotilo 😝
@yvanielka fantasticka odpoved🤣🤣🤣
Ja by som ti aj povedala,ale neviem na co sa pytas. Co je to balsal?????
@dajana19 aj mna ked to vidim kolko chodi mesačne sumi
Ako?? Proste AKO moze niekto takto pisat??
Naco sa to vlastne pytas ?
Ale aby som ti aj odpovedala keď už som tu, ja platím mesačne okolo 150£ za 3 mobily, všetky pod jedným účtom. Hádam sa ti jeho účet bude zdať menší 😆
Akože to prečo tu píšeš, že balšal, keď to je paušál??????
Ja som rozklikla túto diskusiu,lebo som bola strašne zvedavá ,čo to sú balšale ...dúfala som,že sa dozviem niečo nové .. a tu hľa ..ide vlastne o celkom obyčajnú vec...
No a k veci ..ja mám radosť ..za 20€ mesačne ,neobmedzené volania aj dáta ( hlavne kvôli tým dátam ) ..toľko k môjmu balšalu
Ženy, len preto,, že niekto neovláda perfektne jazyk, gramatiku (z akýchkoľvek dôvodov) sa nemôže prísť poradiť? Teda minimálne nie bez výsmechu...?
@anonymanonym predtym som to tiez nevedela pochopit,kym som nepracovala
so slovenskymi Madarmi,ktori mali 1hodinu slovenciny do tyzdna,alebo ziadnu.Postupne k nim pribudli Rumuni pochadzajuci zo slovenskych obci v Rumunsku,Cigani,Romovia
a predstav si,ze po 20 rokoch mimo Sk sa aj mne podari sem tam hrubka😉Poznam aj ludi s VS ktori neovladaju pravopis.Uz sa nad tym len pousmejem.
@marca12 podľa mňa to je paušál
Prvé čo mi napadlo, že sú to topánky 🤣🤣🤣🤣🤣 ale inak mám balsal cca 30€
ako som zacala citat otazku, najprv mi napadlo, ze to su nejake galose ci nejake cizmy, ked sa pytala na vysku😂, a potom pri vete o "sumi" co chodia muzovi som sa uplne stratila....

Ja mám balšál v Štvorke za 15 a som spoko, keď muž platí veľa za balšal nakukni mu do DM's či mu nepíše nejaká balšálka alebo či náhodou netipuje