icon

Aký máte paušál?

7. júl 2023

ahojte prosinvas ake mate vysoke balšale tak priemerne asi by ma zaujimalo. bo som si všimla že mužovy chodi za balšal strašne vysoke sumi ja neviem čo tam robi take všeliake poplatki

Strana
z2
yvanielka
7. júl 2023

Ja mám balšál v Štvorke za 15 a som spoko, keď muž platí veľa za balšal nakukni mu do DM's či mu nepíše nejaká balšálka alebo či náhodou netipuje

syslik81
7. júl 2023

@yvanielka tak si asi jedina co hned uhadla co je balšale 😝 ja sa priznam,ze som poziadala google ,ale ani ten to nerozlustil

yvanielka
7. júl 2023

@syslik81 vyšlo mi to z kontextu 😀

dajana19
7. júl 2023

@yvanielka 🍿😂

dskjhfdlkdjhl
7. júl 2023

Kapitan Danko?

janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
7. júl 2023

ja jaj vi sa lensmejete ale kolko platite nepovite

janai1
Odpoveď bola odstránená
dajana19
7. júl 2023

Bolia ma oci

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
7. júl 2023

Ty brďo....skoro ma vykotilo 😝

jankaovecka
7. júl 2023

@yvanielka fantasticka odpoved🤣🤣🤣

marca12
7. júl 2023

Ja by som ti aj povedala,ale neviem na co sa pytas. Co je to balsal?????

autor
7. júl 2023

@dajana19 aj mna ked to vidim kolko chodi mesačne sumi

anonymanonym
7. júl 2023

Ako?? Proste AKO moze niekto takto pisat??

ivik4
7. júl 2023

Naco sa to vlastne pytas ?

haley7897
7. júl 2023

@yvanielka ako...? Ber 🏆🤷🏽‍♀️

haley7897
7. júl 2023

Ale aby som ti aj odpovedala keď už som tu, ja platím mesačne okolo 150£ za 3 mobily, všetky pod jedným účtom. Hádam sa ti jeho účet bude zdať menší 😆

stevlikova
7. júl 2023

Akože to prečo tu píšeš, že balšal, keď to je paušál??????

simik22
7. júl 2023

@ivik4 na balsal...nevieš čítať??! 🤣

mamkalentedkova
7. júl 2023

Ja som rozklikla túto diskusiu,lebo som bola strašne zvedavá ,čo to sú balšale ...dúfala som,že sa dozviem niečo nové .. a tu hľa ..ide vlastne o celkom obyčajnú vec...
No a k veci ..ja mám radosť ..za 20€ mesačne ,neobmedzené volania aj dáta ( hlavne kvôli tým dátam ) ..toľko k môjmu balšalu

haley7897
7. júl 2023

Ženy, len preto,, že niekto neovláda perfektne jazyk, gramatiku (z akýchkoľvek dôvodov) sa nemôže prísť poradiť? Teda minimálne nie bez výsmechu...?

nikaeli
7. júl 2023

@haley7897 ja som naozaj nepochopila ani z kontextu o čo ide 🤷🏻‍♀️ až na základe komentov vidím, že sa bavíme o mobile.

Autorka -> Takže ja platím mesačne 4-6€ v závislosti od toho, koľko prevolám, preesemeskujem a tak 🙃 nemám net v mobile, napájam sa na wi.fi.

dulazh
7. júl 2023

@anonymanonym predtym som to tiez nevedela pochopit,kym som nepracovala
so slovenskymi Madarmi,ktori mali 1hodinu slovenciny do tyzdna,alebo ziadnu.Postupne k nim pribudli Rumuni pochadzajuci zo slovenskych obci v Rumunsku,Cigani,Romovia
a predstav si,ze po 20 rokoch mimo Sk sa aj mne podari sem tam hrubka😉Poznam aj ludi s VS ktori neovladaju pravopis.Uz sa nad tym len pousmejem.

janulik2008
7. júl 2023

@marca12 podľa mňa to je paušál

olivia1425
7. júl 2023

Prvé čo mi napadlo, že sú to topánky 🤣🤣🤣🤣🤣 ale inak mám balsal cca 30€

tenerifka
7. júl 2023

ako som zacala citat otazku, najprv mi napadlo, ze to su nejake galose ci nejake cizmy, ked sa pytala na vysku😂, a potom pri vete o "sumi" co chodia muzovi som sa uplne stratila....

haley7897
7. júl 2023

@nikaeli ved ani ja, keby nie @yvanielka tak preskocim diskusiu a idem ďalej s tým, že také ja nemám /neplatím 🤷🏽‍♀️
Ale niektoré reakcie sú tu úplne zbytočne, len výsmech a žiadna odpoveď k téme.

guliver19
7. júl 2023

@haley7897 boze tato toxicka pozitivita. Naozaj sa treba tvarit ze niekto miesto pausalu napise balsale a je to neovladanie jazyka??😀
Je to nejaka osadnicka a evidentne to nie je o neovladani jazyka😃

haley7897
7. júl 2023

@guliver19 a keby aj hneď bola z osady, tak co? Co to mení na veci? Ovplyvňuje ťa to nejako?

Strana
z2