Aký máte paušál?
ahojte prosinvas ake mate vysoke balšale tak priemerne asi by ma zaujimalo. bo som si všimla že mužovy chodi za balšal strašne vysoke sumi ja neviem čo tam robi take všeliake poplatki
Ja som si hneď pomyslela, že som už pekne mimo diania a som riadne stará, keď neviem čo teraz fici a čo sú balšale.. normálne chvíľa hanby
Neverim, ze clovek s takymto pisomnym prejavom dokaze zalozit anonymnu diskusiu.
A nechceš to radšej nakresliť? 🙈🙈🙈
@guliver19 “… Je to nejaka osadnicka a evidentne to nie je o neovladani jazyka…”
A o com to teda je? O negramotnosti, o tom ze býva niekde v osade kde sa narodila a kde rodí ďalšie deti ktoré budu zas len negramotne lebo táto komunita sa sama nevie vytrhnúť z biedy.
Tak si kopnes lebo rano pri káve ta to vyrusilo a vyvoláva to v tebe antipatiu.
Na svojom mobile platim 8 Eur. Mam volne volania a smsky do rovnakej siete a 2GB internetu. Na pracovnom mobile mam zdarma vsetky volania (aj do zahrancia) a neobmedzeny internet - aj volania, aj net mozem vyuzivat pre svoju potrebu.
Balsal mi odpalil dekel 😳
Ja som si zase rozklikla diskusiu, lebo som si myslela, že to budú nejaké koláčiky. 😂
K téme sa vyjadriť neviem, pardón, "balšal" mi platí firma. 😁
stvorka za 11€
my mame balsal 20€ a kolko plati tvoj muz ?
Autorka - a paušál má fixnú sumu ale chodiau vysoké príplatky, alebo ako myslíš že platí veľa? Koľko platí manžel?
Môže telefonovať na erotické linky alebo stavkovat. Vypýtaj si výpis paušálu, tam je to rozpisane po položkách.
Teda baby, mozete sa hanbit, naozaj vas hanba nefackuje, slecny dokonale?
@haley7897 Mas vsetky 3 karty na kredit alebo maju pausal? Ked pausal, kolko minut, sms a dat? Som len zvedava...
Ja platím 53€ v Orange mám v tom paušál + mobil , televíziu doma a internet takže spokojný som
Orange 70€ balsal.
Paušál normálne 47€, ale vždy platím okolo 60€ (posielam sms lístky na MHD) 🙂
Ahoj ja platím 72 eur v Orangi ale mam v tom paušál, pevný internet ,TV plus splátku za mobil a splátku za tablet 🙂
Cca 20e mesacne sms volania aj data tolko ze to nikdy ani neminiem.

Tvoj muž si možno platí hodiny slovenského jazyka. Popros ho, nech zaplatí aj tebe lebo do školy si očividne nechodila. Balšal 🙈🙈 .
A k otázke, ktorú si nepoložila keďže žiaden baušal neexistuje, tak za paušál platím 30€
@yvanielka nobelovu cenu si zaslúžiš zato, že si to rozlúštila