Aký ročný príjem je potrebný na daňový bonus?
Dobrý deň vie mi niekto poradiť aký by mal byť ročny príjem aby sme si mohli uplatniť daňový bonus na dcéru? Muž má na zmluve dokopy len cca 3380€ tak neviem ci mame nárok vôbec si uplatniť za minulý rok daňový bonus.
@balintovaveronika 12x280. Pokial ma menej, tak tam ma nejaké nedoplatky, ktoré sa mu zapocitaju s DB. Bez toho by mal nedoplatok.
@lienka.7 no ďakujem aj tak nechápem , však každý deň je v práci a marodil tak raz v roku čo.bol naozaj veľmi chorý. Vie že takým čo vyplácajú mesačne majú na páske páske tých 140 na jedno dieťa čo majú.
@balintovaveronika nech sa spýta v práci, prečo nemá plný dańový bonus, mali by mu to vysvetliť.
@balintovaveronika tak asi mu odvádzali nižšie preddavky ako mali, a teraz sa mu to s tým započítalo. Vsak ma predsa "vyuctivanie" od zamestnávateľa, tak vidí tam co ma napísané, nie? A keď tomu nechápe, nech sa spýta v praci
@balintovaveronika okolo 1700 v hrubom je nie úplne presný údaj lebo ak presiahol 21 754,18 za rok tak sa potom NČZD kráti pomerne a tým pádom sa mohli preddavky/ nedoplatok "zaplatit" z DB
@linola1 áno bude sa pýtať , uvidíme čo je vo veci ..
@linola1 áno ďakujem
Ahojte ženy, neviete približne kedy daňový zvykne vyplácať daňový bonus z odovzdaneho daňového priznania?
Či je to individuálne? podľa miesta DÚ a koľko toho majú.
Dakujem
Prosim vas a dieta ked ma uz 18 ale chodi do skoly tam sa ako rata ten bonus?
Dobrý večer,idem si vybavovať daňový bonus.Prosim viete mi poradiť čo všetko k tomu potrebujem?Aké tlačivá,treba aj rodný list,potvrdenie o návšteve školy,sobášny list?
@simonkolucinka Kde vybavovať? Chcete si podať daňové priznanie, alebo u zamestnávateľa?
@fantasy Ďakujem,už to mám vybavené.
Dobry den chcem sa spytat priatelovi priesiel papier ze ma stopnuty danovy bonus na deti co to moze znamenat moze byt ze nedostaneme peniazky
Dobry den chcem sa spytat priatelovi priesiel papier ze ma stopnuty danovy bonus na deti co to moze znamenat moze byt ze nedostaneme peniazky
@denisaaaaa666 musí tam byt aj dôvod napísaný

môžem sa opytat, mame dve deti do 18 rokov, a manzel zaraba v hrubom okolo 1700 mesacne. kolko by mal dostat na danovom priznani? nepoberame bonus mesacne. Lebo podpisoval dnes danové v práci a vraj vyplatia okolo 2500 eur. ci je teda danove priznanie v poriadku neviem. dakujem za odpovede 🙂