icon

Auto na splátky z AAA auto

25. nov 2020

Ahojte, brali ste tak niekto auto? Ak ano zaujímalo by ma aké mali podmienky aby schválili auto na splátky.

Strana
z2
yvoneta
25. nov 2020

@katkami123 môžem poprosiť info, kde sa zisťujú informácie cez win o aute? A pokiaľ je auto ešte v továrenskej záruke, naozaj to môže byť spoľahlivá kúpa? Vtedy nemôžu stocit v bazáre km a podobné iné praktiky? Ďakujem.

noami12
Autor odpoveď zmazal
noami12
26. nov 2020

Autorka, ešte záleží asi aj aký ročník auta chceš brat. Môj drahý bral minuli rok 2 rocnu b8 passata a on je zase mega spokojný, on keď sa objednal aj na výmenu oleja, tak ho otočili že olej je tam meneny a do dnes si ho nevie vynachváliť, on zasa si vybral auto bez závad.
Tým chcem povedať ze nie vždy sú tam vraky, záleží od majiteľa co s tým autom robil. Ale už keby aj idem do Aaa tak už jedine max 2 ročne auto a aj to hneď by som išla do servisu na kontrolu ( tak som išla aj ja s mojim) aj overiť si km všetko. Pokiaľ by sa stal problém do 7 dní auto bez udania dôvodu môžeš vymeniť.

noami12
26. nov 2020

@robin30 prečo by sa také auto na leasing nekupovalo? Každý si berie leasing alebo kupuje auto, také aké mu vyhovuje. A leasing berie tiež iba keď ho dokáže splácať, keby nedokáže tak mu ho asi ani neschválila. V tedy som mala aj na servis, ale prečo by som nešla tam a ne reklamoval to keď ma oklamali a poslali domov s do*ebanym autom? Prečo by som toľko peňazí doplácala keď som mala nárok na reklamáciu? Ja som bola živnostníčka, ja som mala vedieť ze ježiš nezoberiem si leasing lebo príde nejaká korona, budú sa robiť opatrenia a budem musieť zrusit živnosť? 😂 Takže také niečo čo si napísala si vyprosim. Nejsom jediná koho postrehla takáto situácia, niekoho v leasingu a niekoho zasa v hypotékach.. 🤷‍♀️

pieksamaki
26. nov 2020

@ajsha123
Ano.kamoske tak zmizlo

katarina9593
26. nov 2020

Určite si to pozri teta môjho muža maju a sú fakt spokojný a tie ceny sú akože fakt v pohode a viacmenej už novšie ročníku tam majú takže aj to je super 👌ja keď predám moje tak už aj tam pôjdem ,👌

robin30
26. nov 2020

@noami12 stazujes sa,ze ta hned stalo 700€,zrejme si si ho nedala pozriet mechanikovi,dalej,ze mas na krku auto s ktorym nie si spokojna a bojis sa ist do servisu a teraz zas do mna skaces.Ono ked si clovek kupuje auto,predpoklada,ze to nebude na rok dva teda vacsina normalne zarabajucich ludi.Kazdy zvykne pozerat na cenu servisu a dielov aby sa ako si ty pisala nemusel bat ist do servisu.Nebolo to myslene zle,len ty si sa hned urazila...

noami12
26. nov 2020

@robin30 zle si to pochopila 😊 išla som hneď z aaa ho dat pozrieť na druhý deň do servisu aby mi vymenili olej, vymenili brzdy, skrátka základné veci ktoré robí asi každý kto si kúpi auto a pri servisi ako menil brzdy si všimol ze sú na zadných kolách zlomené pružiny. Tým sa nesťažujem že 700 euro som nechala v servise, že by som na to nemala, ale ze hneď boli problémy s tým autom a preto som si narokovala od nich na servis za tie pružiny, lebo bola to skrytá závada 😊 v com mi aj vyhoveli. A samozrejme nedala som si splátky na 500 euro ale na 230 lebo som myslela aj na budúcnosť s tým ze keby sa aj niekde zamestnám tak ze tých 230 nieje až tak veľa, lenže nerátala som s tým ze príde doba v ktorej sa nemáš šancu zamestnať 😊

hefo
26. nov 2020

Ono je vhodné si pri ojazdenom aute aspoň takú štvrtinu ceny (pri staršom, najmä ak ide o autá pôvodne vyššej triedy aj polovicu) rezervovať na servis. Ja som ale osobne nikdy nekupoval ojazdené auto za viac ako svoj mesačný plat. Vtedy to až tak nebolí.
Treba si najmä uvedomiť, že cena/hodnota väčších a prémiovejších áut klesá s časom o dosť rýchlejšie než prevádzkové/servisné náklady a často sa predávajú práve vtedy, keď už hrozí, že bude treba veľký servis... netreba sa zaslepiť vidinou výhodného krásneho auta.

katkami123
26. nov 2020

Aaa auto sú obyčajní mafoši. Oni odrbavaju na všetkom a keby len to... zarábajú na neznalosti ľudí. A čím serióznejší človek, tým ho viac oškubu. Im je jedno, či tam príde dôchodca, mladá rodinka, tehotná mamička, oni si tam ešte nad takymi mädlia ruky.

katkami123
26. nov 2020

@yvoneta skús na internete pozrieť cez Google kontrola win, tam ti vyskočia stránky zadarmo. Každý seriózny majiteľ ti pošle win číslo a už si porovnať Km s rokmi. Ak ma jeden rok najazdené 50 000 a na druhy zarazu ešte menšie číslo, tak je jasne, že km sú stočene. A tiež si podľa toho porovnaš km či súhlasia s inzerátom. A tiež tam uvidis realne koľko majiteľov malo auto a koľko krát teda bolo prihlásené.

hefo
26. nov 2020

@katkami123 Nie "win" ale VIN (vehicle identification number).

romanovic
26. nov 2020

Do AAA auto sa auta predavaju, nie sa odtial kupuju.

noami12
26. nov 2020

@ajsha123 áno toto som čítala aj ja, aj napríklad ze kľúč bol v spätnom zrkadle vnútri, nachystaný pre zlodeja. Ja zas preistotu som dostala iba jeden kľúč a až keď sa mi zamklo auto s kľúčom vo vnútri tak som zistila ze druhý kľúč co mi dali bol len "obal" a nepasoval k môjmu autu

emilius03
Odpoveď bola odstránená
siskin30
26. máj 2022

Syn mal vyhlhliadnute auto v aaa, prišiel predajca naštartoval auto začalo divne hučat a na moje prekvapenie hneď ppvedal ake su tam závady a čo by asi stáli súčiastky a oprava neviem či sa to ešte nikomu stalo ale pristup v Trnave bol ozaj profesionálny

harmona
26. máj 2022

Ako predat k im auto, este ok, ak clovek rychlo potrebuje peniaze, no co som pocula pribehy z okolia, neviem, ci by som si u nich auto chcela niekedy v zivote kupit, aj ked s kazdym autom z druhej ruky mozu prist casom nejake komplikacie

essenceee
19. feb 2023

v dnešnej dobe je úplne normálne mat auto na splátky. Tiež máme auto z AAA, akurát sme ho nemali na úver, ale financovali sme to v hotovosti

magda15
Odpoveď bola odstránená
sara78pa
30. jún 2024

Zdravím chcem sa spytat ak ,mam dajaké dlžoby /pokuty za paušál napr... mam šancu ba leasing ak dám 10% až 20% akontáciu??

noami12
2. júl 2024

@sara78pa záleží ake "dlžoby" paušál- faktura koľko po splatnosti ? Alebo bolo k paušálu aj bráne na splátky zariadenie ? Napr. Mobil ?
Väčšinou každý pozerá na bonitu klienta, ale taký HOMECREDIT by asi privrel oči ak sa nejedná o dlhodobé nesplacanie a vážne negatívne záznamy. Ale zasa tie úroky v homecredite sú nekrestanske...

sara78pa
14. júl 2024

Niesom si istá ale dakde som čitala že aaa auto nemá problém schváliť leasing úver aj pre dlžníkov ak dlžnik dá vopred akontaciu neviete či to je pravda ?

noami12
16. júl 2024

@sara78pa není to pravda, aaa auto je sprostredkovateľ leasingov ale oni sami leasing neposkytujú. Spolupracujú s Home Credit a podobne. Kamoška dokonca nemala dlh ale 2 mesiace nemala dobrú bonitu splácania a aj chcela položiť akontáciu a išla to skúsiť a neprešlo to.

Strana
z2