icon

Axa CZ - poistenie

6. okt 2025

Ahojte prosím vás o radu. V júli sme išli na dovolenku cez cestovku a mali sme poistenie v axe (ale českej). Vyskytlo sa ze priateľ nemohol odletieť a zaplatili sme storno poplatok ktorý nám mala poisťovňa preplatiť nakoľko nemohol letieť zo závažných zdravotných dôvodov. Pani v cestovke povedala ze to vrátia len treba poslať papiere od lekára. Udialo sa tak ešte koncom júna. Nič. Písala som im ďalší email v júli v auguste 2x v septembri a nič. Ani pol slova ze schválené alebo zamietnuté. Volala som tam asi 100x. Keď zdvihli tak oni s tým "nerobia" prepoja ma. Čakala som konkrétne 12 min zvonilo to a nikdy ma s nikým nespojilo, volala som na všetky čísla dostupné v zmluve aj na nete. Písala emaily, nula bodov komunikácia. Cestovka povedala ze si to mam vybaviť sama ze oni s tým nič nemajú. Síce áno ale... Ide o 400 € takže o to chcem bojovať, dovolenka bola booknuta v januári zákaz od lekára letieť bol v júni takže sme to "na poslednú chvíľu" stornovali nakoľko sme nemali náhradnú osobu na výmenu. Ja neviem co robiť, skúste poradiť. Nechce sa mi kvôli tomu robiť výlet na Čechy nakoľko už nemám v práci žiadnu dovolenku nazvyš

anonym_d11288
6. okt 2025

Dvakrát sme ich volali počas jednej dovolenky a samé výhovorky, bol kúpený najvyšší balíček, ale práve na toto čo sme potrebovali sa to nevzťahuje a treba pripoistenie.
Tak prvý a posledný krát mať poistku s nimi.

popcorn2myska
Odpoveď bola odstránená