icon

Axa životná poistka - skúsenosti s PNkou

zyzy11
31. dec 2018

Chcela by som sa opýtať či nemáte niekto skúsenosti stim
keď ostanete na PN keď ste tehotná riziková bude vam poisťovňa platiť .

adrianapupava
31. dec 2018

@zyzy11 no podla tohp čo mas zahrnute v poistke....ja sice mam poistku aj pn tam mam zahrnute ale vraj mi doktorka dala zlu diagnozu ....napisala mi rizikove ale nešpecifikovanu diagnozu ....čize sa z toho pekne vykrutili a z poistky nič

evittam
31. dec 2018

@zyzy11 Ty musis vediet co máš zahrnuté v poistnej zmluve. To ti my nepovieme.

zyzy11
autor
31. dec 2018

@adrianapupava no ja tam mám PN zahrnuté ale není tam nič konkrétne napísané že či sa ťa vzťahuje aj na tehotenstvo...mám robotu v ktorej by som nemohla robiť keďže budem tehotná

nerko
31. dec 2018

@zyzy11 pozri si vyluky poistenia. Ja som mala poistenu PN, ale v inej poistovni, no nevstahovala sa tam PN pocas tehotenstva.

adrianapupava
31. dec 2018

@zyzy11 no tak si dopredu zisti od tej co ta tam poistila ze co ...lebo musis mat diagnozu nieco ze ty sa zle citis alebo tebe sa nieco robi preto nemozes pracovat ..a nie ze praca nevyhovuje velmi zalezi aku diagnozu napise doktorka potom ..skus si zistit co by preplatili ...lebo mne rovno povedali ze mam zlu diagnozu

fide
12. jan 2019

@zyzy11 zalezi ci to mate zahrnute v poistke a po dalsie kedy ste uzatvarali poistku. Vacsinou si to poistovne chrania 9 mesacnou lehotou, aby sa nestalo ze niekto si pride spravit poistku uz ked je tehotny.

vikulka27
4. feb 2019

AXA má tehotenstvo vo výluke.