Banka Revolut
Ahojte, ma niekto skúsenosti so zahraničnou bankou revolut?.
@rolandos12313 dnes registrovany a stazujes sa tu?
@ramzes1980 ahoj prosím tá info ohľadom Revolut. Kebyže mi tam príde viac peňazí. Ako potom je to lepšie urobiť aby som to nemusela zdaniť? Vyberať z bankomatu ako ma pustí alebo si poslať na iný účet alebo proste zaplatiť dar? Ďakujem ;)
@mmishkaa nedavaj si vela €, lebo obmedzuju ucet
@jeronymo aktualne zisk z kryptomeny treba zdanit plus zdravotka.....akcie ked vlastnis viac rok a su obchodobvatelne na burze tak dane neplatis, ale nevies si uplatnit ani stratu...
@ramzes1980 principialne je to mozne, ale nevyuziva sa to...vyjadrenie pravnika
@erikavesela prosim ak mam na krypto stratu, a chcem to vybrat, po strate, treba to tiez nejako riesit danovym priznanim? pokusne som tam pred rokmi kupila krypto za 30 €, teraz mam z toho 6 € 😀 a chcem nasledne zrusit ucet.
@falbala132 Spravila si kviz,kde dostanes crypto zadarmo?😎
@niekto2hy nie
@falbala132 nic netreba riesit
@erikavesela super, dakujem
@ramzes1980 takže proste poslať celú sumu na iný účet? Ale potom musím zdaniť z druhého úctu.
@rolandos12313 čo to je veľa EUR? :D
Fucking Revolut Bank...
@lilka2503 preco? 😀
@falbala132 tu banku nemôžem ani počuť
Ahojte. Mám problém. Môj syn má účet v Revolut. Žiaľ zahynul pri autonehode. Nemám žiadne prihlasovacie údaje. Vedel by mi niekto poradiť, ako sa skontaktovať s bankou?
@ramzes1980 Dobrý deň práve dnes som dostala kartu a ako ziskam ten bonus 40eur
Môze mi exekútor zablokovať revolut učet keď si ho založim
Ak si chceš založiť Revolut účet a získať odmenu, napíš mi správu - pošlem Ti pozývací kód 🙂

@avril299 najhorsia banka. Blokla mi dnes ucet bez udania dovodu. Pisem s chat botom a mam tam dost penazi z vyplaty. Idem podat trestne oznamenie na nich.