icon

Banka Revolut

edithp
20. mar 2021

Ahojte, ma niekto skúsenosti so zahraničnou bankou revolut?.

janulienocka
2. jan 2022

@ramzes1980 40 EUR dostaneš ty, nie ten kto si založí účet

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
niekto2hy
2. jan 2022

@ramzes1980 Prt sc ako dokaz prosime si.

zvieratko31
2. jan 2022

@niekto2hy zdravim, ozvem sa, len som dosť zničená po dvoch ranných. Buď zajtra alebo pozajtra doobedu pred prácou napíšem 🙂

niekto2hy
2. jan 2022

@zvieratko31 V pohode,mal som 2 nocne...😎

zvieratko31
2. jan 2022

@niekto2hy ojej, to by som asi nedala 😊

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
niekto2hy
3. jan 2022

@ramzes1980 Asi nevies co znamena zameno ,,vas" ...😎

99matulienka
14. jan 2022

@edithp zistili ste prosím, ci na to siahne exekútor?

falbala132
14. jan 2022

@99matulienka podla mna logicky ano, ved je to jeho majetok, je jedno kde sa nachadza

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
99matulienka
15. jan 2022

@falbala132 ak som správne pochopila nie je to účet na Slovensku, a exekútor ma právomoc len na Slovensku. Ak sa mýlim kľudne ma opravte

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
strecho
3. máj 2022

@edithp teraz som si čítal o tejto virtualnej banke.Už ,vraj docasne,nedávajú fyzickú kartu zadarmo.Max výber je u karty za mes.poplatok 7,99€-800€.Účet sa založí ak tam vložiš eurá.
Počas vikendu keď nejde obchod na Forexe je poplatok 2%.Ten je aj keď prekročíš limit napr.bez mes.popl.je to nad 400€.
Je to výhodné pre tých čo sú na cestách,najmä v zahraničí,kde ak som v Japan mam tam vtedy účet v yenoch.
Pre mňa obyčajného smrteľnika,nemá zmysel tam ísť.Ale treba si pozrieť detaily a možno ak si cestovateľ to má pre teba zmysel.

rencina_4
3. máj 2022

hmmm tak to teda nieje taka slava a fakt to bude ucet skor pre tych, ktory sa skor pohybuju mimo slovenska

mamicka838
14. máj 2022

Pekný deň poradili by ste mi prosím.
Mám možnosť zarábať klikaním.
Chcela by som ísť do členstva kde sa premiéra zarába 1300 €mesačne .
Prosím vás keby mi chodia peniaze na revolut účet musím ich zdaniť.
Ak si ich nepošlem na Slovensky účet?
A dá sa platiť revolut kartou všade na svk?

niekto2hy
14. máj 2022

@mamicka838 kartou sa dá platiť kdekoľvek,kde akceptujú Visu a MasterCard.Dokonca aj vybrať z bankomatu peniaze.

smoulingirl
14. máj 2022

@mamicka838 Na účte nezáleží, DU má dosah aj na Revolut. Pokiaľ si daňový rezident v SR tak musíš priznať všetky príjmy ak presiahnu sumu 2 255,72 (platí pre 2021). Klikačky predpokládam, že sa nebudú daniť v inom štáte, teda budeš musieť zaplatiť daň tu. Síce to nebolo predmetom otázky, ale tieto spoločnosti, kde si musíš zaplatiť aby si zarábala, to je väčšinou podvod a tisícové zisky mesačne len ilúzia. Často zisk nepokryje ani tie vstupné poplatky. Takže si myslím, že s daňou si nemusíš robiť starosti.

mamicka838
14. máj 2022

@smoulingirl jej ďakujem vidím,že sa tomu rozumieš ja vôbec nie ..poradila by si mi .
Odvádzať daň budú už aj ony..ja si to nechcem posielať na svoj účet na svk.
Posielala by som si to do revolut.
Zatiaľ to vyzerá tak že mäsa je mi bude chodiť okolo 1400€.
Vieš mi poradiť budem to musieť z toho odvádzať daň.
Alebo si to mám z Binance posielať priamo na svoj účet do tatrabanky?
V tomto sa vôbec nevyznám poradila by si mi.

mamicka838
14. máj 2022

@smoulingirl mesačne nie mäsa 😂

smoulingirl
14. máj 2022

Ak budeš mať prijem, daň platiť budeš, je jedno na aký účet si ho dáš poslať, či Revolut, či TB, DU si to nájde tam či tam. Toto čo si poslala nemá s danením v zahraničí nič, sú to len poplatky nejakej nie veľmi dôveryhodnej spoločnosti, opierajúce sa o vymyslené predpisy v Holandsku.

mamicka838
14. máj 2022

@smoulingirl ďakujem veľmi pekne....a môžem sa spýtať fakt nikdy som také neriesila...to donesiem výpis účtu za celý rok účtovníčke a stoho mi správi daňové?

niekto2hy
15. máj 2022

@mamicka838 Hmm, zaujímavá otázka.😎

smoulingirl
18. máj 2022

@mamicka838 Alebo si to všetko spočítaš sama. Ale v princípe tak.

lilka2503
4. feb 2023

Revolut absolútne neodporúčam....z karty mi bolo neoprávnene vybratých 600€ a odišlo to pravé do banky Revolut.Písala som im tam,žiaľ žiadna odpoveď absolútne nezáujem...Sú tam neochotní,absolutne žiaden záujem problém riešiť. Načo tam potom sedia a začo peniaze berú...?

niekto2hy
4. feb 2023

@lilka2503 A napises aj ako k tomu doslo?

alessandra69
9. feb 2023

@ramzes1980 pozdravujem. Chcem sa spytat ci ked odoslete z vasho uctu platbu na iny ucet v revolut banke, ci vidiet majitela protiuctu na vypise? Potrebovala by som zistit nieco. Pls ak mozte napiste mi na tomanova.ketrinka@gmail.com

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
lilka2503
10. feb 2023

Dá sa zistiť kto si previedol z môjho účtu na tento účet do banky Revolut?Neverím že to tam nevedia zistiť

foxter998
3. mar 2023

Zde je recenze na Revolut: http://www.pujcimsipenize.cz/revolut-recenze/. Jedná se o mé zkušenosti a mohu ti Revolut jen doporučit.