icon

Bude mať môj nedávny hazard vplyv na hypotéku?

8. apr 2026

Ahojte,
Posledný rok som male ťažké obdobie a prehral som 38k na hazarde. ( všetko úvery ). Vacsina od januara - do dnes.
K buducemu tyzdnu vyplatim vsetky uvery naraz (vypomoc) a chcem prestat aj s hazardom.
Planujem zobrat hypoteku o 7-8 mesiacov. Bude vtedy problem?

Ďakujem

Strana
z2
danica2711
9. apr 2026

dúfam, že tvoja rodina je finančne za vodou, takže môže kľudne oželieť tých 38.000, pretože ty im to s pravdepodobnosťou, hraničiacou s istotou nevrátiš

anonym_6ca4fb
9. apr 2026
@danica2711

dúfam, že tvoja rodina je finančne za vodou, takže môže kľudne oželieť tých 38.000, pretože ty im to s pravdepodobnosťou, hraničiacou s istotou nevrátiš

@danica2711 Vyhra v automatoch a vrati🤣🤣

autor
9. apr 2026

Typicka Slovenska mentalita. Pytal som len nieco a vy tu ma rozoberate. Som s minulostou stotozneny. Starajte sa o vlastne zivoty lebo asi taky nemate, ked ma tu idete rozoberat a nie odpovedat na otazku

danica2711
9. apr 2026
@anonym_6ca4fb

@danica2711 Vyhra v automatoch a vrati🤣🤣

@anonym_6ca4fb jasnéeee, to je istotka😅

anonym_884ddc
9. apr 2026
@anonym_autor

Typicka Slovenska mentalita. Pytal som len nieco a vy tu ma rozoberate. Som s minulostou stotozneny. Starajte sa o vlastne zivoty lebo asi taky nemate, ked ma tu idete rozoberat a nie odpovedat na otazku

@anonym_autor odpovedal som ti aj na tvoju otázku aj som si dovolil povedať svoj názor na vec. pozri si môj príspevok poriadne máš tam vysvetlené aj to ako sa banka pozerá na omeškania. čo sa týka transakcií na hazard ak ti chodili na slsp platby zo stávkových alebo kasín prípadne keď si cez slsp si tam posielal peniaze banka to vidí a si pre ňu viac rizikový. ale to aké má banka presné kritériá ti nikto nepovie je určite rozdiel keď niekomu raz mesačne odíde 20e z účtu na fortunu a keď niekto vezme úver a prehrá ho celý ako v tvojom prípade. nájdi si dobrého finančného poradcu ten ti určite pomôže.... ale ako bráň sa tomu koľko chceš keď svoju závislosť nebudeš riešiť a myslíš si že len tak to samé prejde tak naozaj je otázka času kedy vyrobíš ďalší problém.

gega91
10. apr 2026

@anonym_autor vyplatiť úvery v slsp a bude potrebné vybavovať úver v úplne inej banke, napr. 365. Aj výplata na účet z hazardu je pre banky problém. Je potrebné mať účet, kam chodí výplata “čistý”.

itiswhatitis
10. apr 2026

Easy bro.
1. Daj si zákaz na hazard na úrade pre reguláciu hazardných hier.
2. (Ak) Vyplať(íš) všetky úvery.
3. Požiadaj o hypotéku.

itiswhatitis
10. apr 2026
@anonym_autor

Vsetko som bral v SLSP. Ako som pisal vacsinu v tomto obdobi januar-marec tento rok. Prevody som robil cez Revolut. Len mi vyhry prisli na SLSP. Ale ako som pisal, vsetky uvery budu splatene k buducemu tyzdnu, hypo zas chceme o 8mesiacov ziadat. S hazardom som prestal.

@anonym_autor ako tu písal človek nado mnou, keď to vyplatíš ešte Ťa budú brať ako spoľahlivého klienta.

Strana
z2