Bude pokračovať hypotekárna pomoc v roku 2026?
Pracovnicky upsvar alebo niekto, kto sa vyzna v hypo pomoci. Bude to pokracovat aj v roku 2026?
@anonym_autor ja by som hneď hypotekárnu pomoc zrušila. Nie len vo veľkom brat hypotéku a nepozerať do budúcnosti.
Od nového roku príspevok na hypo končí. Podľa mňa nemal nikdy ani začať.
@mateson2004 nezaviď tolko
@maialeo ved bolo na case,konecne.Same konsolidacie,vsetko pojde hore a tu sa rozdavalo veselo.Dobre urobili,kopu tisic usetrenych.
@vladuska20 Ty uz nezavid tolko lebo ta klepne😆 To by mohli povedat aj ludia ktorý nechcu deti tak preco by sa mali skladat niekmu na ich parchantov zo svojich dani?Chces deti chovaj si ich zo svojho..max pol roka materska po 50-60€ na zakladne veci ako v Holandsku a dovi dopo
@vladuska20 Ty uz nezavid tolko lebo ta klepne😆 To by mohli povedat aj ludia ktorý nechcu deti tak preco by sa mali skladat niekmu na ich parchantov zo svojich dani?Chces deti chovaj si ich zo svojho..max pol roka materska po 50-60€ na zakladne veci ako v Holandsku a dovi dopo
@mrjoey ty vies z akych penazi sa vyplaca materske a z akych hypopomoc?
trosku sa ti to v tej hlavke pletie.
@natalka13 všetko sa vypláca z našich peňazí. Spoločných. Preto útočiť na niekoho za hypo pomoc je uplne od veci. Je to presne taký istý príspevok, ako ktorykolvek iný.
@natalka13 ano viem presne! Kazdy sa niekomu na nieco sklada aby sa narod buril proti sebe a grazli v parlamente mohli v tichosti kradnut v tichosti..Hypo pomoc nech ti nedviha tlak az take velke peniaze to nie su.. skor nech ta hneva ze miliony eur mesacne sa dava do osad na mnozenie degešov ktorý nevytvaraju ziadne hodnoty len škody
@maialeo fakt to rusia? Som to nezachytila. Ale to je super, aspon jedno z tych rozhodnuti dava zmysel. Ved toto bola cista blbost preplacat ludom cast hypotek. Cize niekto prenajima byt na hypoteku nacierno a my sa mu nanu skladame. Niekto sa vy.ral na prehodnotenie sadzby, ked mal tu moznost a my mu ju z nasich dani preplatime....
@vlastnynazor nekomentuj ked vies o tom velke hovno..hypo pomoc je na vlastne byvanie a nie na nejaky podnikatelsky ucel ako ked si kupi niekto dalsi byt a bude ho prenajimat a poberat dalsiu hypo pomoc..odkial vas hlupakov sa tolko rodi? Mate aspon vychodenu matersku zakladku?
@natalka13 ano viem presne! Kazdy sa niekomu na nieco sklada aby sa narod buril proti sebe a grazli v parlamente mohli v tichosti kradnut v tichosti..Hypo pomoc nech ti nedviha tlak az take velke peniaze to nie su.. skor nech ta hneva ze miliony eur mesacne sa dava do osad na mnozenie degešov ktorý nevytvaraju ziadne hodnoty len škody
@mrjoey vidno ze "rozumies"🙈

@maialeo dokedy maju cas na rozhodnutie? :D ja to nesledujem, tak neviem 🙂
@anonym_autor ak som to pochopila spravne, tak to hodili na banky a banka sa rozhodne od januara co a ako.