icon

Bude VÚB poskytovať novú hypo pomoc?

22. okt 2025

Dobry vecer. Mam len jednu otazku, na pracovnika z VUB. Neviete ci bude VUB banka poskytovat novu hypo pomoc?
Vraj ma pomoc prejst na banky, ale nie kazda banka ju bude vyplacat (vraj je to dobrovolne zo strany banky). Nemate prosim niekto info, ci aj VUB bude vyplacat hypo pomoc?
Dakujem 🙏🙏

Strana
z2
anonym_69f50f
23. okt 2025
@biba_18

@anonym_69f50f vôbec netuším o čom melieš ... čo mám ja s 13-tym dôchodkom, s vymyslenou PN-kou a tehotenským a materskými??

@biba_18 keď netušíš, tak tu potom neskac ako opička na gumicke ze ty niekomu prispievas na bývanie.

ekira1
23. okt 2025
@anonym_69f50f

@ekira1 ubohe banky? Zisk 800 miliónov ci koľko to mali a ešte sú aj ubohe. No gratulujem ti. Keď tam nabudúce pôjdeš, hod im do pohárika prepitné ešte aj.

@anonym_69f50f zarobili to, neukradli. Nikto ťa nenúti mať v banke účet, brať si úver alebo čo. To i výplatu niekomu závidíš keď zarobí viac ako ty? Nerozumiem tejto závisti, nikoho nenútia využívať ich produkty, ani nikomu nekradnú jeho peniaze, je to ich šikovnosť a ich zarobené peniaze. Čo sa o tom, čo vymyslel hypopomoc, povedať nedá. Ako by sa tebe páčilo, keby si si zarobila a dostala by si príkaz dať tretinu susedovi.

anonym_69f50f
23. okt 2025
@ekira1

@anonym_69f50f zarobili to, neukradli. Nikto ťa nenúti mať v banke účet, brať si úver alebo čo. To i výplatu niekomu závidíš keď zarobí viac ako ty? Nerozumiem tejto závisti, nikoho nenútia využívať ich produkty, ani nikomu nekradnú jeho peniaze, je to ich šikovnosť a ich zarobené peniaze. Čo sa o tom, čo vymyslel hypopomoc, povedať nedá. Ako by sa tebe páčilo, keby si si zarobila a dostala by si príkaz dať tretinu susedovi.

@ekira1 ty si moja riadne mimo. Keď nevadí, že na tebe zarábajú banky, tak prečo vadi, ze na tebe zarábajú obchodníci s drahými potravinami? Vsak je to ich šikovnosť. Nikto ta nenúti nakupovať u nich. Si dochovaj, dopestuj, vyrob.
A ta tretina je pre nich stále menej ako polovica.

ekira1
23. okt 2025
@anonym_69f50f

@biba_18 je to presne taka situácia, ako keď jeden klient platí poplatok za účet a druhy nie.

@anonym_69f50f nie je to vôbec tá situácia. Každý má možnosť neplatiť za účet. Pri hypo pomoci nemá každý možnosť a nemá každý ani hypo. Akoby mi za vedenie účtu vo VÚB mali platiť klienti sporiteľne. Pritom stačilo zastropovať výšku úroku alebo pod. a banky by sa predbiehali o klientov a štát by nemíňal zbytočne z rozpočtu a ani pre ľudí, čo to nepotrebujú.

biba_18
23. okt 2025

@anonym_69f50f nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom ... si písala niečo o 13-tych dôchodkoch a vymyslené PN ktoré mi majú byť vyplácané a zároveň aj materská ... máš to v hlave pomotané ...

ekira1
23. okt 2025
@anonym_69f50f

@ekira1 ty si moja riadne mimo. Keď nevadí, že na tebe zarábajú banky, tak prečo vadi, ze na tebe zarábajú obchodníci s drahými potravinami? Vsak je to ich šikovnosť. Nikto ta nenúti nakupovať u nich. Si dochovaj, dopestuj, vyrob.
A ta tretina je pre nich stále menej ako polovica.

@anonym_69f50f áno, ja som tá mimo 🙄 kde píšem, že na mne zarábajú obchodníci s drahými potravinami? V tvojej hlave, že, hrdinka za anonymom, i za vlastné názory sa hanbíš. A pestujem a vyrábam si, bez ohľadu, kto je vo vláde. Neuznávam konzumný spôsob života a ekológia mi tiež nie je ukradnutá. Strašne mi pripomínaš mentalitu istého etnika, však majú peniaze, nech nám dajú, kúpia, postavia byty.

ekira1
23. okt 2025
@biba_18

@anonym_69f50f nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom ... si písala niečo o 13-tych dôchodkoch a vymyslené PN ktoré mi majú byť vyplácané a zároveň aj materská ... máš to v hlave pomotané ...

@biba_18 myslíš? 😂 No sú tam isté náznaky 🫢 milujem týchto hrdinov, vypisujú pod anonymom, boja sa, aby ich niekto nespoznal a nespojil s tým čo tu vypisujú 🥴

stanislavicenka
23. okt 2025

@anonym_autor preco by mala banka, ktora ti poskytla uver, "pomahat" so splacanim? Ved to uz same znie nelogicky

ekira1
23. okt 2025

Ja sa nestačím čudovať. Tak zoberiem hypo, 100 000 a viac, banka si dá úrok, zadarmo mi ich nedá pre moje krásne oči na 20-30 rokov, a ešte mi má časť úroku vrátiť, pretože? Som čakala, že 30 rokov bude úrok 1%, že som kúpila to na čo nemám, že nechcem predať a ísť do menšieho/ inej lokality..

hellwant
23. okt 2025
@viestta

Ty si hadam uverila tomu nebetycnemu klamstvu pana premiera o pomoci bank svojim dlznikom? Banky nie su charita, ony potrebuju vyrabat zisk a zisky maju len z urokov na uveroch, z nicoho ineho. A hypoteka je tiez len uver, ktory poskytli s tym, ze im vytvori zisk, nie preto, ze nevedia co s peniazmi.

@viestta zisky maju aj z poplatkov ak investuješ cez nich, mnohí nevedia mať účet bez poplatku a platia za neho, ďalší zisk. Je viac tych drobnosti, kde ťa vedia obrať. Ako vraviš žiadna charita

Strana
z2