Budem mať preplatok?
Ja by som zakryla osobne údaje!!!! Stiahni tu fotku, a pridaj radšej znova so zakrytými údajmi.
Dievca,mas tam osobne udaje. Treba ich zakryt a nie takto...
@tinda5261 ďakujem 🙈
@weronika171717 ďakujem 🤦
@katica06 už sa stalo 🤢neviete koľko to zrobi cca? Ďakujem
@tinuskamacurka pracovala si evidentne klasicky - celý kal. rok. Čo by si chcela vrátiť? Zrazená daň by sa ti vrátila len ak si bola v tomto kal. roku - čiže 2022 dlhšie na PN resp. OČR - tým dlhšie myslím viac ako mesiac. Ak si nemala takéto obdobie - nič sa ti nevráti.
Nie, nič sa Ti nevráti.
@tinuskamacurka
@alenah31 a keď si chcem uplatniť daňový bonus na deti za minulý rok ani to mi tam nevijde?
@tinuskamacurka ci aké tlačivo potrebujem
@tinuskamacurka tak ale to je niečo iné - DB si uplatni - áno, príjmom spĺňaš uplatnenie za celý kal. rok. ty si dala iba tlačivo - potvrdenie o zdaniteľnom príjme - z toho nevidím dôvod ti niečo vracať.
@alenah31 tak s týmto papierom mam ísť na daňové a povedať, že si chcem uplatniť daňový bonus na deti? Ci ešte niečo potrebujem od zamestnávateľa. Nikdy som to nepoberala vôbec sa tomu nerozumiem
@tinuskamacurka poziadaj zamestnavatela o RZD. On to spravi za teba
@alenah31 nerozumiem absolutne🙈
@tinuskamacurka vypis si toto tlacivo, na druhej strane je dalsi bod....uplatnujem si DB, vypis udaje deti, doloz kopie RL deti a do 15.2. to daj zamestnavatelovi. Urobi to za teba.
@tinuskamacurka prvý krát si chcem o to požiadať 🫣
@alenah31 toto som dala do roboty, ale povedala mi, že to je dosť peňazí, že si s tým mám zájsť na daňové sama
@tinuskamacurka evidentne v tom nevies chodit. Ak nechces cez zamestnavatela (pricom on je povinny ti urobit DP, ak o neho poziadas) poziadaj nejaku zenu, co robi DP v tvojom meste, zaplat jej a vyplni ti DP
@tinuskamacurka máš len tento jeden príjem? Počuj hoď mi to do správy, tiež RL detí a napíš mi aj IBAN kam ti DÚ pošle DB - ja ti to daňové priznanie spravím, máš to jednoduché - zadarmo samozrejme.
Nikde to nebolo spomenute, situaciu nepozname, ale urcite este stoji za spomenutie k danovemu bonusu - pokial si ho uplatnoval otec deti (samozrejme opravnene) tak autorka si bonus uz uplatnit nemoze.
Chce to trosku viac ako len pozriet do papiera.
@tinuskamacurka vieš že si DB môžeš uplatniť len ak si ho neuplatnil už manzel,áno?