Budú ceny energií od nového roka stúpať?
Ahojte ľudia dneska som tak premýšľal ako to bude od nového roka čo sa týka rastúcich životných nákladov ako je energia,plyn,kúrenie a o stravu nehovorím lebo viem si aj odkladať nejakú tu rezervu na stravu ide mi hlavne o to že mame prázdny neobývateľný dom,ktorý sme chceli predať,ale nikto ho nechce,lebo je ešte pôvodnom stave čo potrebuje poriadnu rekonštrukciu a nemáme toľko eur aby sme si mohli dovoliť pustiť sa do rekonštrukcií chcem sa vás opýtať ak sa cely dom vypne čo sa tyká vykurovania,temperovanie radiátorov,vypnutie vody,elektriny tak budeme menej za ten dom platiť odvody či jednako??...ako do teraz??..myslite,že pôjde od nového roka rapidne všetko hore čo sa týka cien???.....
@anonym_1ab121 no podľa toho, či to vieš sama lacno prerobiť. Ak nie a máš s tým mať starosti, predaj to takto.
@tilly sama nehrozi.
@anonym_1ab121 tak to predaj v pôvodnom stave. Netráp sa s tým.
@tilly dakujem

@anonym_1ab121 prečo chceš prerábať byt na prenájom? Ak nie je v dezolátnom stave, načo? Presne ako píšeš, prenajmeš to a poničia ti to...
Ty musíš vedieť, či chceš žiť v rd a kde chceš žiť. Ak túžiš po dome v satelite, choď do toho. Prečo nie
@tilly byt je v dezolatnom stave. ano. asi najlepsie predat takyto ze? viazu ma k nemu spomienky ale viem ze tam nedokazem zit.