Byty za milión
Minulý týždeň tu bol príspevok o domoch za 300, 400 t
Včera ukazovali v televíznych novinách, že byty v Eurovea Tower budú stáť milión eur a sú vypredané.Desiatky poschodí kúpené, tak asi sa nemáme zle🙂)
To tu zase bude diskusia o závidení, kto koľko zarába alebo nezarába...načo? Mám pocit, že to zakladajú admini, aby udržali vysokú návštevnosť stránky.
Na Slovensku su aj bohati ludia a celebrity.Nezavidim, doprajem a som rada ze sa stavia a Bratislava sa meni na moderne velkomesto.
Mala si sa lepsie ucit, viac sa snazit v kariere, alebo lepsie vydat, alebo lepsie narodit. Niekto na to ma, niekto nie. Zivot nie je spravodlivy 🤷
Gaussova krivka, jednoduche.
Samozrejme, ze su tu ludia, ktori maju aj na ten byt za milion, aj viac. Preco by sme sa vsetci mali mat zle? Prirodzene rozdelenie spolocnosti.
Tak sa predali. Zarobil developer, zarobili ti co ich postavili, zarobia všetci čo im dodajú energiu, nábytok, tie ktoré im pôjdu umyť okná. V konečnom dôsledku ti co kúpili tie byty dali a dajú obživu mnohým ďalším. A ci si na tie byty zarobili, pripadne este len zarobia, tak to je tiež len kolobeh práce a peňazí. Niekto sa do toho kolobehu zapojí na tom slabšom konci, niekto na tom bohatom. Každý ako vie, môže a dokáže. Väčšinou to miesto v rebríčku si každý ovplyvní sam, niekto ma šťastie a narodí sa do správnej postele, niekto do tej správnej postele vlezie po zrelej úvahe a ten zvyšok bud hlúpo závidí alebo mu je ukradnuté koľko kto dal za byt, auto alebo ci si kúpil kaviár
Veľa z bytov sa kúpené zo zahraničia, aj v sky parku sú zahraniční investori čo kúpili niekoľko bytov.
Ak Slovaci, tak potomkovia statnych zlodejov, ktori tuneluju republiku od jej vzniku.
taketo byty vykupuju aj ludia zo zahranicia, pre ktorych je to lacne, aj ked ich nechaju schatrat a neobyvaju ich ci neprenajmu, aj tak sa im oplati mat v tom vlozene peniaze. Tesne pred vypuknutim vojny som minuly rok citala, ze velmi vela ludi z ruska si tu pokupovalo investicne byty a tiez nemozes povedat, ze sa v rusku maju dobre - len cast jeho obyvatelov sa ma dobre.
Znamy tam tiez kupil, podnikatel pred 60tkou, najskor s manzelkou vychovali tri deti, zaplatili vsetkym kvalitne vzdelanie a teraz investovali. Je to vzdelany, rozhladeny clovek, ktory sa svojej praci venuje na 200%, pracovne spolupracujeme, tak viem, ze maka aj cez vikendy, ked treba a pri dolezitych terminoch do neskorej noci…peceny holub mu urcite do ust nepadol… len tu zeny na MK by najradsej robili 3x do tyzdna po 3 hodiny, bez vzdelania a makania a idealne, ak by mali take byty aspon 2😂🙈
@natalienka12 anooo presne a potom ešte aj vymazávaju komentáre keď sa im nepáčia 😂🙈
za milión eur (ak raz vyhrám euromilióny) okamžite kupujem chatu v Dolomitoch 😉
uvedomujes si, aku blbost sa pytas?
v poslednej dobe tu bolo viac otazok tohto typu.
vies co znamena hornych 100 000, smotanka? rozumies co je socialna stratifikacia? ze par ludi hore sa maju ako prasata v zite, potom je stredna vrstva, niektori sa maji lepsie, niektori su radi za byt v panelaku a zvysok chudobni, co mozu o vlastnom byvani iba snivat.
ked sa ja budem mat dobre ako prasa v zite, ty budes triet biedu, ale v priemere sa mame obe dobre, tak si tiez povies, ze vlastne sa nemame zle?

Nikdy sa všetci nemali zle ani všetci zle 😉 je strašne veľa ľudí a pozícii, ktoré nie sú medializované no aj tak sú vysoko zárobkové. - finanční riaditelia, investori, developeri, riaditelia rôznych inštitúcii atd atd atd. Takže, každý tak ako si môže dovoliť