Cena energií
akurat citam clanok ze ma vrast cena za energie pre domacnost od 121 eur az 244 za mesiac..to akoze domacosti co uz teraz ziju ledva od vyplaty k vyplate maju kde na to vziat? sa uz uplne zblaznili vsetci alebo co..?!?! 🙈😠 ..ze si budu musiet domacnosti vybrat medzi jedlom a teplom..to kam sme preboha dosli
@mircalla viem, dokonca v niektorych mestach buduju tzv. "hniezda" kde sa bude kurit aj ked sa inde vypne a ludia sa tam budu moct ist zohriat... akoze ked som toto pocula tak som sa fakt vylakala ze ci my v SR nahodou nieco nepodcenujeme
posli mi adresu zasielkovne do posty, vellkost veci na dievcata - ako oblecenie tak topanky.
Nie ze nevadi. Vadi. Ale nic s tym nenarobis. Este raz: Je to vsade v Europe. Kludne sa odstahuj, ak si schopna, vies jazyk a uplatnis sa v zahranici.
Ja tvrdim, ze kazdy je strojcom svojho stastia (aj nestastia). Zial vacsina slovakov vie len nadavat a stazovat. Nic ti nebrali si najst dobre platenu pracu inde.
ale preco ku.va s timto nieco nerobia kompetentni?..to k comu chcu pre boha ludi dohnat uz?..sulik co to ma riesit ako minister hospodarstva radsej zdrhne s vyhovorkou ze lebo matovic..tak nasrat na takych politikov..zaco do riti beru take platy?...ked stale len upozornuju na zdrazovanie toho a toho a pripravte sa ludia a bude to devasstacne a neviem co ešte..ale nikde necitam co s tym idu robit?..ak kompetentne osoby..do slaka aj s takou vladou
@mircalla pise ze ma 2 deti a tazko choreho manzela rok a pol.
a nie len nasou vladou ale s tou zasranou europskou uniou..pre boha ved priemerny eu poslanec ma cca 20 000 eur plat..a za co?..
@evamarek77 ...a vies z coho vyrabaju tu elektrinu? Z uranu.Ktorý je vies odkial? Z ruska.A vies ze ten uran sa musi kupovat za peniaze? A rusi co? Navysili ceny uranu aj.Vies si to poskladat?
@mircalla a preco? klamu tam?
@zuzanka.zuzu Podcenujeme si myslim, ako vidis u nas sa riesi, ci obchody v nedelu.
ja ked pocujem ze nasi politici sa idu dohadovat ci zaviret obchody v nedelu..?..tak si normalne myslim ci si z nas robia srandu alebo proste im fakt drbe..to horsie problemy na slovensku nemame?--
AUTOR..ty si myslis,ze len SVK bojuje s tymto ??? vsak kukaj trosku aj ine krajine...v uk zdvihli energie o 125 % a este ich caka dalsie 51% v januari.tam ich rocne zevraj vyjdu energie okolo 5000 libier na rok....vsak sa zbal a chod skusit ist v tejto dobe niekde inde a uvidis...je to celosvetove...treba vydrzat a uvidime ako sa situacie ukaze...nechapem,co su vsetci stresujete mked este nic nie je iste ....
@mircalla manzel je tazko chory..uz teraz mam dve prace a ledva to davame..kus aj citajte co pisem kym zacnete pisat sprostosti
@alenamihal stresujem lebo do citam a pocujem uz od vsadial..a nechapem preco sa s tym nic nerobi..vraj sa maju domacnosti pripravit ze budu na pokraji chudoby..a tie domacnosti co su uz teraz maju co robit?..rovno ist po zobrani alebo sa obesit?
Autorka, úplne s tebou súhlasím, že naši politici nič iné nerobia iba sa hádajú. Sulík s Matovičom. Potom minister zahraničných vecí tiež nešiel zjednávať ceny. A na to všetko Sulík chce odstúpiť keď bude najhoršie. Pýtam, kde majú zodpovednosť? A zase si to odnesie obyčajný, pracujúci človek. Ja ako zdravotník, tiež skoro nič neušetrím. Keď bol covid sa nás neopýtali či vládzeme.Len robte! A teraz to nahlas nepovedia, že koľko ľudí odišlo. Politická zodpovednosť neexistuje?!
@krtko1313 asi nie..existuje len vypisovanie statusikov na facebook a vyplakavanie v ta3 a dusovanie sa ako oni bojuju proti mafii..kks radsej by som tu mala taliansku a neviem ešte aku mafiu ako toto co je tu teraz
@zuzanka.zuzu Robili ste nejaký prieskum, že ste si taká istá tými percentami? Tí, ktorí si vybrali teplo, respektíve vraždenie ľudí, sami to vraždenie zažijú.
@kittykat22 osobne politici su zodpovedni za vsetky vojny, maju sa starat aby vojny neboli, zelenskyj zlyhal, a zeny deti ktore chceli mohli odist takze ziaden argument ze tam vrazdia zeny a deti
Cena elektriny a plynu nezdražie o 200 Eur. To je taká informácia....
V prvom rade závisí, koľko elektriny odoberáte, sú rôzne sadzby s rôznou cenou.
V druhom rade, cena je zastropovaná vždy k nejakému dátumu, potom ju mení Úrad pre reguláciu sieťových odvetví. Teda dnes sa predpokladá, o koľko sa zmení cena na svetových trhoch, hovorím predpokladá. To ale neznamená, že domácnosti budú toľko platiť.
V novinách to píšu, lebo to ľudia čítajú a dobre sa to predáva.
V tvojej situácii by si sa mohla obrátiť napríklad na potravinovú banku či charitu v tvojom meste. Mohli by ti pomôcť s výdavkami, potravinami. Je mi ľúto, čo prežívate.

@kittykat22 dakujem krasne..mam dve dcery..pozeram ze vy chlapca