icon

Chodíte do banky bez objednania?

29. apr 2025

Ahojte, chodíte na pobočku bez objednania?
Osobného poradcu mám v TT, žijem v GA.
Potrebujem si zajtra niečo súrne vybaviť a do TT (kde sa viem objednať u poradcu cez appku George) nestíham.
Zostáva mi iba možnosť ísť do GA bez objednania.
Nechcem si z pobočky robiť holubník ale fakt je to súrne.
Chodíte aj bez objednania?
Ďakujem 🙂

Strana
z2
autor
30. apr 2025
@mandarinka555

Ja teda neviem....ale keď potrebujem výpis z účtu, tak vojdem do IB a vytlačím si ho...Záležitosť dvoch minút!

@mandarinka555 už som tu písala že na výpise potrebujem podpis.
Tak že by si rovnako šla na pobočku ako aj ja.

autor
30. apr 2025

Hlasim sa že som nič nevybavila ✌️
Prvá otázka či nechcem ísť za konzultantom.
Hovorím, veľmi rada ale to nestíham.
Dostala som odpoveď "no to ani tu baby nestihaju, bohužiaľ" 😁

Akože, wau 😁

vroni
30. apr 2025

No, načo potrebuješ výpis s podpisom? (Stretla som sa s tým, takže nespochybňujem, len je to hodne nezvykle)

autor
30. apr 2025
@vroni

No, načo potrebuješ výpis s podpisom? (Stretla som sa s tým, takže nespochybňujem, len je to hodne nezvykle)

@vroni zlúčenie rodiny, pre manžela na CP.
Potrebujem to ako dôkaz finančného zabezpečenia 🙂

vroni
30. apr 2025

Pýtaj to cez appku, s vyzdvihnutim na pobočke, ktorú si zvolis. Toto ti i tak nedajú na počkanie.

orangiiina
30. apr 2025

Dobra hlúposť, som v SLSP a poradcu mi určili nejakého chalana na východe, kde som zakladala účet ešte počas vysokej. Žijem v BA už skoro 10 rokov. Keď niečo potrebujem, idem do najbližšej pobočky. Nik s tým zatiaľ nemal problém.

autor
30. apr 2025
@vroni

Pýtaj to cez appku, s vyzdvihnutim na pobočke, ktorú si zvolis. Toto ti i tak nedajú na počkanie.

@vroni dajú mi na počkanie, už som to raz robila 🙂
5 minútová záležitosť. A to som vtedy brala výpis za 4 mesiace 🙂
Normalne to vytlačila, podpisala, zaplatila som a vybavené 🙂

vroni
30. apr 2025

No, mne vtedy nedali (ale ja som potrebovala na verejné obstarávanie), muselo to ísť cez centrálu. Ale i tak to skús cez appku, normálne cez správu, nechať pripraviť

mk1111111111
30. apr 2025

Zmen banku a mas pokoj

gov
Odpoveď bola odstránená
stankadu
30. apr 2025

Moja skúsenosť. Dcéra mala detský účet a že keď bude mať 15r. treba prísť a prehodí sa na študentsky. Týždeň som volala pani ktora mi je pridelená aby som sa objednala. A nič, nezdvihla a ani len nezavolala naspäť. Tak keď sme boli v meste, vbehli sme do banky a vybavili sme. SLSP

aandrea9
30. apr 2025

Ja som slsp a objednala som sa jediný raz keď som vybavovala hypo. Inak vždy idem bez ohlásenia. A teda vybavím, čo treba.

autor
30. apr 2025
@aandrea9

Ja som slsp a objednala som sa jediný raz keď som vybavovala hypo. Inak vždy idem bez ohlásenia. A teda vybavím, čo treba.

@gov a ako by ste zareagovali na moju dnešnú situáciu v banke?
Ja som zostala v šoku teda, zasmiala som sa na slová ktoré mi pani povedala a opustila pobočku 😁

@aandrea9 tak asi tu v GA je neochota.
90% ľudí čo písalo do tejto diskusie chodí bez objednania. 😌
Inak si to vysvetliť neviem.
Podotknem že v banke nebolo takmer nikoho.

aandrea9
30. apr 2025

No já zírám😯 v georgovi mam napísanú nejakú poradkynu ale ak by som potrebovala, určite pôjdem za tou, ktorú poznám vyše 15 rokov. Dôležité veci riešim vždy iba s ňou.

orangiiina
30. apr 2025

Ja by som to riešila tým, že by som podala na ňu sťažnosť, hneď si to s ňou vybavia a bola by si prekvapená, ako by ti vyšli v ústrety, mala som jeden problém, ktorý som riešila, myslela som, že chybila banka a chybila som ja. Aj napriek tomu mi vyšli v ústrety a o pár dní na to mi volal z banky, či som bola spokojná s vybavením mojej reklamácie. Banka si nemôže dovoliť prísť o klienta kvôli takejto banalite. Vyzerá, že pani v banke si mýli pojmy s dojmami. Mala ťa normálne prijať a hotovo.

autor
30. apr 2025
@orangiiina

Ja by som to riešila tým, že by som podala na ňu sťažnosť, hneď si to s ňou vybavia a bola by si prekvapená, ako by ti vyšli v ústrety, mala som jeden problém, ktorý som riešila, myslela som, že chybila banka a chybila som ja. Aj napriek tomu mi vyšli v ústrety a o pár dní na to mi volal z banky, či som bola spokojná s vybavením mojej reklamácie. Banka si nemôže dovoliť prísť o klienta kvôli takejto banalite. Vyzerá, že pani v banke si mýli pojmy s dojmami. Mala ťa normálne prijať a hotovo.

@orangiiina po pravde som to nechcela hrotiť.
V tom momente mi to pripadalo smiešne lebo klientov nikde a mňa nevybavia 😄
Ale o 45 minút mala byť prestávka tak asi chceli vyprázdniť pobočku včas, pre istotu 🤷‍♀️😄

e1h
1. máj 2025

Do banky, do poisťovne, k mobilnému operátorovi alebo na úrad chodím osobne iba ak to je naozaj nevyhnutné a nedá sa daná vec vyriešiť elektronicky, telefonicky.
Ak tam idem osobne a viem, že to je vec, ktorá je na dlhšie, tak si telefocky dohodnem dopredu termín s osobným bankárom, aby som nemusel čakať. Bankár zároveň už môže mať pre mňa dopredu prípravné informácie, riešenie, dokumenty na podpis atď., čo je zase úspora času. Samozrejme v prípade ad-hoc záležitostí nemám problém napochodovať do hociktorej pobočky banky, ale takéto veci už našťastie dávno neriešim

Strana
z2