Chodíte do banky bez objednania?
Ahojte, chodíte na pobočku bez objednania?
Osobného poradcu mám v TT, žijem v GA.
Potrebujem si zajtra niečo súrne vybaviť a do TT (kde sa viem objednať u poradcu cez appku George) nestíham.
Zostáva mi iba možnosť ísť do GA bez objednania.
Nechcem si z pobočky robiť holubník ale fakt je to súrne.
Chodíte aj bez objednania?
Ďakujem 🙂
Hlasim sa že som nič nevybavila ✌️
Prvá otázka či nechcem ísť za konzultantom.
Hovorím, veľmi rada ale to nestíham.
Dostala som odpoveď "no to ani tu baby nestihaju, bohužiaľ" 😁
Akože, wau 😁
No, načo potrebuješ výpis s podpisom? (Stretla som sa s tým, takže nespochybňujem, len je to hodne nezvykle)
No, načo potrebuješ výpis s podpisom? (Stretla som sa s tým, takže nespochybňujem, len je to hodne nezvykle)
@vroni zlúčenie rodiny, pre manžela na CP.
Potrebujem to ako dôkaz finančného zabezpečenia 🙂
Pýtaj to cez appku, s vyzdvihnutim na pobočke, ktorú si zvolis. Toto ti i tak nedajú na počkanie.
Dobra hlúposť, som v SLSP a poradcu mi určili nejakého chalana na východe, kde som zakladala účet ešte počas vysokej. Žijem v BA už skoro 10 rokov. Keď niečo potrebujem, idem do najbližšej pobočky. Nik s tým zatiaľ nemal problém.
Pýtaj to cez appku, s vyzdvihnutim na pobočke, ktorú si zvolis. Toto ti i tak nedajú na počkanie.
@vroni dajú mi na počkanie, už som to raz robila 🙂
5 minútová záležitosť. A to som vtedy brala výpis za 4 mesiace 🙂
Normalne to vytlačila, podpisala, zaplatila som a vybavené 🙂
No, mne vtedy nedali (ale ja som potrebovala na verejné obstarávanie), muselo to ísť cez centrálu. Ale i tak to skús cez appku, normálne cez správu, nechať pripraviť
Zmen banku a mas pokoj
Moja skúsenosť. Dcéra mala detský účet a že keď bude mať 15r. treba prísť a prehodí sa na študentsky. Týždeň som volala pani ktora mi je pridelená aby som sa objednala. A nič, nezdvihla a ani len nezavolala naspäť. Tak keď sme boli v meste, vbehli sme do banky a vybavili sme. SLSP
Ja som slsp a objednala som sa jediný raz keď som vybavovala hypo. Inak vždy idem bez ohlásenia. A teda vybavím, čo treba.
Ja som slsp a objednala som sa jediný raz keď som vybavovala hypo. Inak vždy idem bez ohlásenia. A teda vybavím, čo treba.
@gov a ako by ste zareagovali na moju dnešnú situáciu v banke?
Ja som zostala v šoku teda, zasmiala som sa na slová ktoré mi pani povedala a opustila pobočku 😁
@aandrea9 tak asi tu v GA je neochota.
90% ľudí čo písalo do tejto diskusie chodí bez objednania. 😌
Inak si to vysvetliť neviem.
Podotknem že v banke nebolo takmer nikoho.
No já zírám😯 v georgovi mam napísanú nejakú poradkynu ale ak by som potrebovala, určite pôjdem za tou, ktorú poznám vyše 15 rokov. Dôležité veci riešim vždy iba s ňou.
Ja by som to riešila tým, že by som podala na ňu sťažnosť, hneď si to s ňou vybavia a bola by si prekvapená, ako by ti vyšli v ústrety, mala som jeden problém, ktorý som riešila, myslela som, že chybila banka a chybila som ja. Aj napriek tomu mi vyšli v ústrety a o pár dní na to mi volal z banky, či som bola spokojná s vybavením mojej reklamácie. Banka si nemôže dovoliť prísť o klienta kvôli takejto banalite. Vyzerá, že pani v banke si mýli pojmy s dojmami. Mala ťa normálne prijať a hotovo.
Ja by som to riešila tým, že by som podala na ňu sťažnosť, hneď si to s ňou vybavia a bola by si prekvapená, ako by ti vyšli v ústrety, mala som jeden problém, ktorý som riešila, myslela som, že chybila banka a chybila som ja. Aj napriek tomu mi vyšli v ústrety a o pár dní na to mi volal z banky, či som bola spokojná s vybavením mojej reklamácie. Banka si nemôže dovoliť prísť o klienta kvôli takejto banalite. Vyzerá, že pani v banke si mýli pojmy s dojmami. Mala ťa normálne prijať a hotovo.
@orangiiina po pravde som to nechcela hrotiť.
V tom momente mi to pripadalo smiešne lebo klientov nikde a mňa nevybavia 😄
Ale o 45 minút mala byť prestávka tak asi chceli vyprázdniť pobočku včas, pre istotu 🤷♀️😄
Do banky, do poisťovne, k mobilnému operátorovi alebo na úrad chodím osobne iba ak to je naozaj nevyhnutné a nedá sa daná vec vyriešiť elektronicky, telefonicky.
Ak tam idem osobne a viem, že to je vec, ktorá je na dlhšie, tak si telefocky dohodnem dopredu termín s osobným bankárom, aby som nemusel čakať. Bankár zároveň už môže mať pre mňa dopredu prípravné informácie, riešenie, dokumenty na podpis atď., čo je zase úspora času. Samozrejme v prípade ad-hoc záležitostí nemám problém napochodovať do hociktorej pobočky banky, ale takéto veci už našťastie dávno neriešim

Ja teda neviem....ale keď potrebujem výpis z účtu, tak vojdem do IB a vytlačím si ho...Záležitosť dvoch minút!
@mandarinka555 už som tu písala že na výpise potrebujem podpis.
Tak že by si rovnako šla na pobočku ako aj ja.