Chodíte nakupovať potraviny kvôli zľavám pred záverečnou?
NIE
Tak taku zlavu ma len pecivo- aspon u nas a nemam istotu ze kupim to co potrebujem. Takze cielene nie.
malokedy vacsinou ostane obchytkany odpad.
Nie
Nie, tiež viem len o pečive. Vždy chodím na nákup skôr pretože viem, že tam pred záverečnou kúpim akurát tak rožky a žemle s ktorými by som kľudne niekomu mohla rozbiť hlavu, takže ďakujem priplatím si tých pár centov.
Ani náhodou
Ja nakupujem len 1x za tyzden cez tesco eshop a potom uz len chleba pri nas v kraji..
Nie, celý deň v teple, ochytané.. a ostane len to, čo nikto za celý deň nechce..
Zvykla som chodit do kauflandu vecer, bola lacnejsia zelenina a ovocie, ale to uz bolo davno, neviem ako je to teraz
Ja chodím do kauflandu večer ale nke kvôli zľava, ale kvôli ľuďom. Dôchodcovia vtedy asi spia čiže je klud🤣
Byvala sekretarka tak chodila - 6 deti, manzel ID. Velmi si pochvalovala.
Dnes som po rokoch musela ísť po deviatej do tesca. Salamovy pult sa o deviatej zatvára. Tak mi nič nepredali. Pecivo nebolo žiadne. Nebola tam ani jedna pokladňa pustena, iba samoobslužné a pri tých fronta. Nikdy viac.
účelovo nie.To by sa mi ozaj nechcelo.Ale ak idem náhodou okolo, tak nakúpim.Ale napr u nás v Zm cigáni tam stoja a snoria takto navečer pred akciami.Samá černota v obchode😀 tí len na večernú likvidáciu čakajú
nie, som dost unavena po praci, aby som utekala večer po obchytane pecivo
Moj syn vo svedsku takto nakupuje a velmi si to chvali.
Nechce sa mi už keď som doma osprchovana a prezlečená vyrážať na nákupy. Nakupujem cez tesco eshop a malé nákupy cestou z prace.
nie,síce som bola 2x v Lidli večer po 20tej,ale nie kvôli zľavám,ale kvôli teplu....zľavy mávajú aj hocikedy cez deň
Nie lebo večer už majú všetko dobre vykúpene a po ďalšie, zastavím sa vzdy po práci a večer už máme iné zvyklosti doma. Okolo detí, okúpať, večera a pianko pri telke. Nie sa naháňať v supermarkete.
Nie - cielene ale bol som zo pár krát takto narýchlo v Kauflande večer a myslím že sa to ľuďom oplatí. 90-95% zľavy zelenina ovocie pečivo . Tak som si zobral kaleráby po 10 centov...
To by som asi bola hladna,keby som na toto cakala😂 Aj ked som bola pred zaverecnou,tak ziadne extra zlavy neboli,resp. v ovoci a zelenine ani nebolo co kupit,vsetko prehrabane,same zvysky. Ale tak ked ina cesta nie je a byva niekto 5m od obchodu,nech aj 3x denne ide cihat na zlavy,ja na to cas nemam.
Cielene nie. Raz som išla, lebo som potrebovala ešte pár vecí a kúpila som ryby za pár supov. Ale vôbec netuším ci majú nejaké zľavy pred zaverecnou

Nie vobec