icon

Čo robiť, keď nemáme doma čo jesť?

andreaz777
22. mar 2016

Dobry den.. mam 19 rokov a zijem sama s otcom. Ked som mala 18 moja mama zomrela na rakovinu a ostali sme na tom financne dost zle. otec je uz dochodca a platime este pozicku... Casto sa nam stava, ze nemame co jest.. som s toho uz znicena. Vsetko sa snazim platit si sama.. Prosim hlavne dievcata a zeny, poradte mi nejako.. chodim este na strednu a ja uz skutocne takto nevladzem..nechcem byt hnusna a zavistliva, ale je mi strasne smutno ked vidim moje spoluziacky a spoluziakov ako maju vsetko a nic si nevazia..ako vyhadzuju jedlo len preto ze mama im nachystala nieco co im nechuti..mozete mi sem napisat aspon nejake recepty, ked doma toho nie je az tak vela, napriklad bez mlieka alebo vajec.. Dakujem za kazdu odpoved...

Strana
z3
naty188
11. dec 2018

@fuska Nenapadlo vás ze mohla ísť aj do knižnice a v školách je internet v dnešnej dobe nevyhnutnosť?

buuuubuuuu
11. dec 2018

a teraz sa ako mavate? 🙂

oli18
11. dec 2018

@womankc asi si dávno nekupovala v obchode slaninu na škvarky. Ja tiež nie, hoci by som rada. Slanina má hrúbku 1cm, tak kopa oškvarkov z toho asi sotva bude. Jedine kopa blšiek 😉

Strana
z3