Čo robiť pri zabudnutí údajov k bankovému účtu?
Ahojte,
chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosť. Zabudla som všetky údaje k môjmu bankovému účtu (prihlasovacie údaje, číslo účtu a podobne), ale mám na ňom peniaze. Viete mi prosím poradiť, či mi to vedia vyriešiť priamo na pobočke v banke a čo k tomu budem potrebovať?
Ďakujem veľmi pekne za každú radu.
Občiansky preukaz a seba.
Samozrejme, že vedia. Platný op a tvoj podpis.
V dnešnej dobe by som povedala, choď do svojej banky a výber si s preukázaním občianskeho preukazu,alebo si čakala,že pohegáš bankomatom a výdaj mi vydaj? 🤭😂
@slavomira236 Ja som myslel ze OP.😉
@niekto2hy no uz ked nevies co je obcianka..mam 49 a tento vyraz pouzivam od svojej 15 stky aj kazdy okoli mna..moja mama obcanka
Choď do banky
@anonym_autor to fakt sa toto musi niekto pytat na koni a samemu mu to nenapadne?😲
@anonym_autor to fakt sa toto musi niekto pytat na koni a samemu mu to nenapadne?😲
@anonym_e882e7 asi tak. Ludia zabudli rozmýšľať.
@niekto2hy no uz ked nevies co je obcianka..mam 49 a tento vyraz pouzivam od svojej 15 stky aj kazdy okoli mna..moja mama obcanka
Ja tiež hovorím občianka, odkedy mam op, a to už mám pred 60
@niekto2hy
@anonym_e882e7 tak ked niekto zabudne vsetky veci k uctu... aj cislo... otazka na MK sa da ocakavat 🙂
@anonym_e882e7 tak ked niekto zabudne vsetky veci k uctu... aj cislo... otazka na MK sa da ocakavat 🙂
@anonym_2d7b60 naco je komu vediet cislo uctu? Ides do banky s obcianskym preukazom a vybavis co potrebujes. Hadam si pamata v ktorej banke ma ucet😉
@slavomira236 Ja som myslel ze OP.😉
@niekto2hy dobre, ze nenapisali občaňák, to by si len cumel 😅
@anonym_autor uz ti pomoze len ist priamo do banky z id card , alebo zavolat na ich linku a riesit to tak , len vacsinou pytaju nejaky udaj , ktory si zadavala len im , tak ze najlepsie osobne

@anonym_autor obcianku.