icon

Dá sa predať byt s hypotékou?

7. jún 2024

Ahojte pred pár mesiacmi sme kúpili byt s priateľom vzali sme si aj hypotéku a byt máme na polovicu....ibaže sme sa rozišli a dohodli sme sa že byt predáme a každý pôjdeme svojou cestou. Dá sa predať byt aj pár mesiacov po kúpe? A hypotéku môžeme vyplatiť takto skoro? Ďakujem

Strana
z2
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
zltalienka
19. jún 2024

@cukorfalat veď ani mne to nesedí, čo píše luxus.

luxus10
20. jún 2024

@cukorfalat jasne, vy to tu viete najlepsie, ako to vtedy bolo... na pobocke v krajskom meste mi nevedeli povedat, kolko to bude, ze to riesi bratislava, bodka. na moju otazku ci to hadam nebude este viac , ako bol predpoklad na celu dlzku splacania, povedali-ze hadam, nie, ze oni s tym nemaju skusenosti.... kolko ste mali vtedy rokov-5, 10?

taketo kecy sa mi velmi pacia...

luxus10
20. jún 2024

@cukorfalat ty tu nepis bludy, a neosocuj, ked nevies...a len si myslis...

preto sa tu pytam, ako to funguje teraz...to je vsetko...

luxus10
20. jún 2024

a to ze ste vy dievcata nieco nezazili a nevideli, neznamena, ze to neexistuje...

selenka7
20. jún 2024

@luxus10 toto je kravina, pri predcasnom splateni sa vzdy platila len zostavajuca istina a pokuta. Refinancovali (a teda vlastne predcasne splatili) sme za 15 rokov nasu hypoteku uz 3x a vzdy to bolo tak, ci v CSOB, mBank alebo Prima banke.

luxus10
20. jún 2024

@selenka7 no no no, a to je prave to....o tu istinu ide...ako bola nastavena... a sucet nam dal takyto vysledok...

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
luxus10
20. jún 2024

@cukorfalat ja to mam cierne na bielom, ty maj blud. koniec.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
luxus10
20. jún 2024

@cukorfalat to ty si nepochopila, ze banka mala vtedy presne vsetko spocitane tak, aby neprerobila...

luxus10
20. jún 2024

to nema s dnesnymi vypoctami nic spolocne...ako vidim, ...viem , co som chcela vediet, a tym co to tu vysvetili dakujem...

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
zltalienka
20. jún 2024

Nedalo mi to, toto je najstarší článok, ktorý som našla: https://www.sme.sk/c/2952837/hypoteky-stale-zau...
Je z roku 2006. Píšu tam už aj o mimoriadnych splátkach.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
selenka7
20. jún 2024

@luxus10 istina je to, co este banke dlzite z toho, co ste si pozicali. Nie uroky.

Strana
z2