Dá sa prefinancovať stavebné sporenie?
máme úver na SS na 7rokov. chceli by sme si ale vziať ešte 20 000eur. Dá sa k jednému úveru vziať ešte druhý? alebo ako to riešiť? Ďakujem
som sa pýtala len tak medzi dverami tej pani, a povedala že nie. preto mi to je divné a pýtam sa ja 😉
@pancake v stavebnej sporitelni navysit uver - tak o tom som este nepocula.
Ale vzdy sa da vybavit uver novy a tento vyplatit... Ak je to stavebny uver, mozes toto riesit hypotekou - tu zobrat vo vyske ako potrebujes a tento uver vyplatit... standardny postup
@pancake SS môžeš re-financovať ak ti to vychádza z príjmu.Treba si pozisťovať zostatok úveru a prípadné poplatky so splatením úveru.A skúsiť to v banke,kde máš pravdepodobne nižšie úroky ako v SS.Nezáväzný výpočet splátky môžem poslať do emailu.
Kocky,robite tu niektora v prvej stavebnej?
potrebovala by som súrne radu ohladom SS. je tu niekto prosím? niekto kto s tým aktuálne robí.
teraz sú oveľa nižsie úroky v iných bankách ako v stavebnej sporitelni.
teraz som prefinancovala úver zo SS do inej banky. velmi sa to teraz opláti a cez pokutu v SS ktorá je okolo 3000 eur.
@pancake osobne vidim vyhodnejsie formu hypoteky, kde sa neplatia uroky aj z vlastnych penazi, da sa natiahnut uver na dlhsiu splatnost a teda aj splatka je prijatelnejsia...
UVer v SS sa da refinancovat do kazdej banky na SK, zavisi vsak od bonity, ktora vie poskytnut ake podmienky...
Dokonca teraz su velmi vyhodne podeinky v banke, kde sa urok pohybuje vyrazne pod 3% ... ak by ste chceli radu, pomoct, sme na modrej streche ako profesional BCGSRO alebo rada pomozem, vybavim a som k dispo na mailoch bcgsro@gmail.com
K.

@pancake spytaj sa ci sa neda navysit