Dá sa vyžiť z príjmu 800 eur?
Ahojte, dá sa vyžiť z celkového mesačného príjmu do 4-člennej rodiny 800€ mesačne? Dvaja dospelý a jedno malé dieťa, druhé na internáte v BA. Obidvaja sme zamestnaní, ale zúfavam z tejto situácie, možno aj preto, že beriem antidepresíva. Proste nech robím, čo robím je to len horšie ☹
@959touareg
@libka1 tak ono zase normalny clovek sa na ulici nebude chvalit... ale medzi svojimi ked je debata o uspechu tak sa kazdy rad pochvali... hlavne chlapy dokazu byt ako male deti ( moja zena, moje auto , moja jachta....) - teraz myslim taku vekovu kategoriu 30-40... samozrejme ze od urciteho veku si uz clovek uvedomuje dolezitost inych veci a prichadza aj taka ta ina mudrost...
@tslobik
@natalym
@libka1 no zeny, toto sa mi paci. konecne super komunikacia medzi vami tu v diskusiach....lepsia energia..... 😀
@libka1 a tvoj posledny komentar nema chybu...presne tak. ked bude peneži, aj depresie pominu. 😀 treba lovit v inch vodach 😀
nechcem byt za hulvata, ale edno je Pravda co sa povedalo v mafianoch...ked sa peneži pominu, aj k...t je akysi primaly. hulvatske, ale v dnesnej dobe pravdive. 😉
@959touareg Poznám aj také, že najlepšie mať chlapa čo má hrču vpredu aj vzadu.
Och ja nešťastná, môj muž je šetrný a ešte aj lakomý. Že práva ja som si takého musela nájsť.
@dai tak to mas pravdu. chlapi si vzdy potrebuju cosi dokazovat, superit a ano, to slovicko MOJE je im velmi blizke. moje, moje, moje....veru tak.
@natalym neboj. prvykrat ti to nevyslo, druhy uz bude lepsie. poucis sa z chyb, co si teraz urobila pri vybere chlopa a druhy bude ten pravy. 😀 pekny, bohaty, dobroprajny.
@tslobik super si mu povedala. lepsie by ani mna nenapadlo. nech si nemysli, ze je prvy a posledny a tym padom jedinecny.... 😀
@959touareg a poriadne stary tiez nie je parameter v takychto pripadoch na zahodenie... 😀
@959touareg No takto Ti to poviem: Seriem Ti už na to. Rozumej na druhých chlapov. Deti už mám a starať sa o niekoho? Jedine, že by sa konečne niekto staral o mňa, ale tomu ja pesimista neverím. Takže toho starého už ako tak poznám a viem, že najlepšie nič neočakávať a sem tam am aj prekvapí. 😝
@libka1 jasne ze taky pred smrtou najlepsie. mlady ti je nanic. ten este dlho bude zit a oxidovat....doopatrujes stareho a mas pokoj. a ked budu prachy, aj mlady bude a nie jeden popri starom.... 😀
juju ci sme hnusne. 😝
@959touareg Keby som si mohla vybrať. Tak ja toho mladšieho, takého milučkého prítulného.Si prosím.
@959touareg tak zas pokial je to len v kategorii snivajte s nami tak preco nie 😀 ja mam takeho akurat, pekne zreleho a mudreho ale este nie suceho na hrobarovu lopatu, takze ja som spokojna, tak len takto virtualne 😀
ženy, idem chystať večeru......jesť máme čo, dobre je 😀
@natalym preco neveris, akoze neveris. ja som tiez skor pesimista a veru -ja si uz iba vegetim. je o mna postarane . kedze ma v robote nikde nechcu, lebo sa mam podla nich vynikajuco, som doma a oddychujem. a je o mna postarane. nieked yaj motyka vystreli, ver tomu. bude dobre.
@959touareg Tak sa pomaly blížim k tvojmu levelu, lebo ani mňa už nechcú. Však podnikáme tak máme a chcela by som veľký plat. ☹
Ja som zacala podnikat s manzelom videla som ze spolu nedokazeme fungovat ja som akcny typ takze sa nedalo potom som ho vytlacila nabok a dala som sa na podnikanie s inym muzom ktory mal .kapital ,tak som sa u neho usadila a teraz som tam uz sedem rokov manzel kvoli tomu prisiel o cely majetok prisli sme aj o dom na ktory bola hypoteka momentalne sme v prenajme mame styri deti a manzel sa nevie nikde uchytit ma uz k 50 tke.Ja vsak mam svoje postavenie som directorka slusne zarobim teda provizny system a on nech sa stara vsak je chlap.Ma z toho depresie a vyzera ze spolu dlho nebudeme .No ale mam svoju pracu svoj zivot a deti za chvilu vyrastu vsak to zvladnem aj bez neho aspon sa nemusim stale hadat a pocuvat jeho vycitky.Nie som este na zahodenie a. Muzi sa za mnou otacaju takze nemam problem.

@natalym že by sme sa znova zamilovali?