Daňové priznanie a bonus
11. jan 2014
Mamicky som na rodicovskej dovolenke. Manzelovi v robote nevyplacali od juna 2012 danovy ponus na nase 2 deticky. Co znamena dost velku sumu ! Povedali mu, ze ich iuvidi nejakom garancnom fonte, len ja sa bojim , ze to uz ani neuvidime! Mozem si to nejak podat ja , alebo co mam robit, poradte mi !!! A chcem sa spytat , ked sa suska , ze firma asi skrachuje, tak mu musia alebo nemusia vyplatit za mna mna danobe priznanie ??? dakujem za radu 🙂
ja by som to tiež tak urobila podaj dodatočné za rok2012 a za rok 2013 si podajte danové priznanie do 31.3.2013,na bonus mate narok,tak načo o nho príst

@dominga1 zober si potvrdenie o vykonaní ročného zúčtovania od zamestnávateľa za rok 2012 a podaj si dodatočné daňové priznanie typ fyzická osoba A. Za rok 2013 ti doporučujem nedávať si robiť ročné zúčtovanie zamestnávateľom, ale vypýtaj si potvrdenie o príjmoch za rok 2013 a urobte si daňové priznanie sami. lebo inak by mala firma zaplatiť tento daň. bonus, ale toho sa nedočkáte, tak takto ho dostanete naspäť od štátu.