Daňový bonus pre príjem 1050 EUR v roku 2025
Dievčatá pri hrubom príjme 1050€ dve deti do 15 aký vyjde daňový bonus? Nejak sa strácam v tabuľke

Moje912 keď máš dobre miesto s dobrým platom tak neodcudzuj iných ja ti prajem nech sa ti darí ale skus sa zamestnať v okresoch RS alebo LC potom uvidíš ako sa tu pohybujú platy minimálna a keď sa ti nepáči môžeš ísť. Tu nieje si z čoho vyberať. Dochádzať za prácou aj to je riešenie ale nie vtedy keď ste to urobili a manželka to doma sama nezvládla. Každý je strojcom svojho šťastia no pre mňa je prvoradé postarať sa o rodinu no nie vždy je to také jednoduché. Tu sa pracuje za za 700 v čistom a aj to na papieri mate 500 kvôli odvodom a keď nebodaj ochoriete tak PN je 370 eur. Robím majstra v stavebnej firme a je tu to tak som rad ze robím je tu 25% nezamestnanosť treba si tam vyskúšať žiť a potom písať niečo o daňovom bonuse
@vierockamatkova No vdovské nie ale 2x sirotske to áno. Ak deti boli zosnulého partnera...
@moje912 a viete ako sa to vôbec vypočítava to sirotské? Tých 40 percent s možného dôchodku nieje pre každé dieťa ale sa prerozdeluje medzi všetkých t.z ak vám výjde 40percent= 200 eur tak nie každé dieťa dostane 200 eur ale tých 200 eur sa rozdelili medzi všetky deti partnera čiže 200:3 napríklad, alebo 200:5.. tak len toľko k veci

@alex1212 za to, v akej si ty situácii my nemôžeme, prepáč. A
@moje912 nenapisala naozaj nič zlé.
Doteraz to bolo iba prišiel už rodicak, materská, pnka.. a pod. Teraz aspoň budú debaty o bonuse zase. 👌