Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
mne už prišiel, ako som tu písala tak po 17.7 mi príšiel .....
Prosim vas dostal uz niekto naspat peniaze z dani?teraz na rok 2016.detsky bonus atd.kedy to zacinaju posielat na ucet?
nie neprisli, kazdy den kontrolujem ucet, urcite posledny den pridu, takze niekedy v maji, ak sa nieco nepototo
Dakujem.
v mojom okolí už všetci dostali len ja a známa nie. Vraj to vyplácajú podla abecedy... neviete čo je na tom pravdy?
Ahojte, dnes mi prisiel preplatok z dane 🙂 Košice, priezvisko na K. 🙂
No ja neviem ako to posielaju.ja som priezvisko M.ale tu pisali ze nie podla abecedy ale ze ako rychlo pracuju uctovnicky na urade.aj minuly rok som dostala len 3.v maji.dufam ze tento rok us bude skorejsie.
Ahojte zienky prosim chcem sa spitat manzelovi vyplatil zamestnavatel dan z platu ale danovy bonus nie dali sme si raz rocne moze to byt tak ze nam db vyplati du dakujem☺
ja už mam také nervy, priatel to podával naraz so mnou, jemu už dávno prišlo, otec až po mne, aj tomu už prišlo a ja stále nič
Môže sa stať, že by boli papiere zle vypísané? Čo potom?
@zobaka ahoj vazne ti uz prislo a mala si to sekom?? ci na ucet aj ja mam priezvisko na K ESTE SOM NIC NEDOSTAla
@lucinka10011 ja tiež nechápem 😖, ja tiež stale nič, nechápem ze niekomu už prišli 😀
@dianka3 ja cakam kazdy den postarku a nic ☹
Ale podla coho to posielaju?len tak nahodou?susedka ma priezvisko V.a uz v pondelok mala na ucte.a len koncom marca dala priznanie.ja som M. dala som este hned prvy tyzden a stale nic.
Ahojte ja som volala v cera na danovi urad a povedala mi ta pani ze mozno aj na buduci tizden mozem dostat db som z prievidze
@dianka3 no nieco mozno na tom pravda je zalezi aky postup maju
@lucinka10011 a ja mam účet a tiež čakám ako taká žaba na prameni 😀 a tiež stále nič
@lucinka10011 veľa ti žienok písalo ze podávali 31.3 a už aj 15teho mali, nabudúce aj ja takto podám 😖
@dianka3 ja som si dala sekom
@dianka3 ja som podavala 3.3 a cniccccccc
A ja som podavala 17 . 1 aby som mala pokoj a teras co budem posledna co dostanem peniaze 😮😥
muzovi dnes nabehli. Danove daval zaciatkom marca
@kolibalesp no ja som dávala 21.3 takže až máji iste skôr nie :( ach jaj

To je aj nejake druhe kolo? Ved do 30dni zo zakona by to mali poslat.