Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
Maju nato cas do 10.maja. Ale dufam ze uz tento tyzden nabehne😀
Ja neviem ci je to pravda ale uctovnicka tak vravela manzelovi ze to ide podla abecedy.
No podla mna je to pravda a hotovo. Lebo ta pani uctovnicka viac ako 15rokov tam pracovala.
Ale ako vidim ti vsetko lepsie vies. Ako vypisujes na kazdej stranke.
dievcata manzel mat mat tiez preplatok a uctovnicka mu napisala toot,prosim vas co to znamena? lebo ona,ze mu peniaze nevratia Dobrý deň,
každý mesiac platíte preddavky na daň zo závislej činnosti - daň z Vašej mzdy. Od apríla sa tieto preddavky nebudú platiť a daňový úrad si ich bude započítať v bonusom za deti
@ruzulka Nejak nerozumiem preco nebude platit preddavky na dan za zamestnanca, DB mu mal byt vrateny.
Zmenilo sa nieco? Nema zamestnancov, ani on uz nie je zamestnanec? Ale aj v tomto pripade ma zamestnavatel žiadať o vrátku DU ked nema od coho odpocitat DB alebo daňový preplatok.
@majusqa77 - cele divne...🤔
@moniikka tak oto ide že ja som dala na poukašku:( a už sa to vobec rozbehlo?
@wewulka333 áno,niektori dostali už pred 2.tyzdnami
nerozbehlo...ani dnes nic...skoda, budem musiet siahnut do rezervy, lebo som s nimi ratala, na teno týžden potrebujem
Mozno ze do piatku este nabehne😀
Nam rok 2017 a aj 2016 prislo presne 26.ho na ucet. Uvidime😀
Manzel je SZCO uz par rokov.. prve roky mu chodil bonus az v maji, minuly rok 26.4. a tento rok dnes.. naozaj to nie je podla nicoho rozdelene, zamestnanci na DU dostanu kazdy hromadu na stol a denne spracuju cca. 50 priznani.
Mam pocit, ze cim neskor podane, tym vyssie v kope 😆😂😙
nám v piatok nabehli 🙂

@majusqa77 ja viem ze nerozhoduje.Ide toto čisto náhodne.Dátum podania som napísala len tak pre info