Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
@moniikka tak fasa a ja stale nič
@wewulka333 ani my ešte nič
@moniikka ta šak možme čakať oni maju čas:D
No maju do 11-maja zienky ja som tento tyzden s nimi mala taky problem ze to by ma ani vo sne nenapadlo manzel podal danove z trvalim pobytom v tt panicka zobrala danove a poslala ho do hc pretoze niekedy sme tam byvali a manzel tam mal zivnost ktoru pred eokom ukoncil a panicky tvrdili ze nie ze neukoncil tak ze danove je zle tyzden mala danove nastole a tvarila sa ze nic az po mojom telefonate medzi dvoma uradmi a krikom zistili ze pochybil urad a nenahrali ukoncenie s pred roka .hlavne ze maju cas na. Kavicky
@zlatinko17 tak to mate uplnu pravdu
Ženy , buďte trpezlivé, keď raz majú termín do 10. mája podľa zákona, tak neurobíte nič. Ja rozumiem, že každý potrebuje peniaze , ale musím sa zastať aj zamestnancov daňového úradu. Ja nie som ich zamestnanec, robila som pár jednoduchých daňových priznaní manželovi ako fyzickej osobe - občanovi, t.r. som robila pre mňa trochu zložitejšie daňové, ktoré som s pomocou Božou a ochotou dobrých ľudí urobila- boli tam príjmy zo živnosti, z dohody a z pracovného pomeru na zmluvu a bonus na deti. Rozkecala som sa. K veci: vôbec nie je pravda, že kto dá neskôr, skôr dostane peniaze, lebo je na vrchu tej kôpky s daňovými priznaniami. Daňové priznanie preberá viac ľudí, každý má svoju kôpku a dokonca preberajú aj daňové, kde daňovník môže byť na druhom konci Slovenska, napr. tam má trvalé bydlisko. Ja si myslím, že jednoduché, kde nie je veľmi čo kontrolovať vyplatia skôr, zložitejšie B vyžadujú väčšiu kontrolu, tie prichádzajú neskôr, ale všetci dostanú peniaze v zákonom stavenej lehote. Viete o tom, že daňové priznanie môžte podať na hociktorom daňovom úrade a oni ho potom zašlú na ten daňový úrad, kde patrí.
Este raz a citajte pomaly TENTO ROK maju termin do 13.5.2018.
@evittam zbytocne si deries klavesnicu...ved maju cas ked kavickuju tam 🙉🙉🙉
@evittam 11.5
@zlatinko17 DU ma 40dni od posledného mozneho dátumu podania DP, t.j.tento rok to bolo 3.4.2018, kalkulačku predpokladam mas a naštuduj si zakon. Plati co pisem.
Mne dnes nabehol 😊
@evittam par don ze som tri dni riesila nieco z danovim iradom a priamo veduca oddelenia vyplacania dani povedala do 11.5 musia mat vsetci vyplatene preplatky ked ste taka mudra
@evittam posledny den kedymozem posielaju peniaze je 10.5 ide posledna varka mila pani
@zlatinko17 áno keďže 12.-13.5. vychádza na víkend ,inak by to bolo do toho 13.5.
@zlatinko17 Ano, kvoli vikendu ako pise
@moniikka
@evittam no ale samozrejme ste musela hned utocit lebo vy mate pravdu sak najprv zvazim ci chcem nieco rozumne napisat alebo niekoho urazat
@zlatinko17 no ved evittam aj pravdu ma,posledny den je 13.5.,akurat ze je vikend tak logicky v nedelu neposlu...ach boze
@petulda333 😉😁
@zlatinko17 Ja som nikoho neurazala a pravdu mam. Viac nemam co dodat.
@petulda333 tu islo o ine ze ja som napisala ze posledny termin je 11.5 ze to uz musia mat vsetci na ucte ze mi povedala veduca danoveho a pani zautocila ze si mam precitat zakon ale to jeje jedno nebudem sa tu dotahovat za slovicka
@zlatinko17 Nikde na nikoho neutocim, mila pani. Napísala som znenie zakona. Bodka. To,ze peniaze pridu max.11.5.kvoli vikendu je uz o niecom inom. Pekny den zelam.
@evittam vy asi lubite vzdy vyrivat ze neviem ci sa mylim ale tusim aj na rodicovskom prispevku mate vzdy utocne reci na mamicky .to ze mate nastudovany zakon hm .nepiste viac na moju adresu nemam zaujem svami pisat
@zlatinko17 no chod na temu rp a citaj tie otazky...evittam a jej podobne tam dookala jak blbe nieco opakuju a niektore zeny si stale idu svoje. Niektore su totalne padnute na hlavu asi. Takze obcas sa nedivim,ze niekto napise nieco tvrdsie. Jak v blazinci
@zlatinko17 niekto zakon, niekto ani pravopis ;)
@petulda333 len smutne je ze utocila na mna napriek tomu ze som napisala to co mi povedala priamo veduca uradu ale to je jedno ja som len napisala,odpoved a otazku a pani vyhrkla zo zakonom asi tolko
@majusqa77 prosim
@zlatinko17 Súhlas s
@petulda333
@majusqa77
A ak nemás zaujem diskutovať tak neprispievaj do verejnej diskusie. Ja nikde nerypem ani neutocim, ale ako uz bolo napisane niektoré su lenive precitat prispevok nad svojim a pytaju sa na to iste....A mne je uz veľa žien vdacnych za moje rady cize mna nerozhádžes.😉
A asi ten zaujem z tvojej strany bude ked si este hladas kde co komu pisem.😁😉
@zlatinko17 neutocila na teba,tak nebud vztahovacna
@zlatinko17 vies kolko mamin sem uz prislo s tym, ze "ale to mi povedali na urade"? a pritom to nebola pravda a prisli o davky????

ta to ani boh nevie ako to u nich chodí.... keby že my im mame platiť ta hned musime ale oni maju času habadeeeej