Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
Ja neviem ci je to pravda ale uctovnicka tak vravela manzelovi ze to ide podla abecedy.
No podla mna je to pravda a hotovo. Lebo ta pani uctovnicka viac ako 15rokov tam pracovala.
dievcata manzel mat mat tiez preplatok a uctovnicka mu napisala toot,prosim vas co to znamena? lebo ona,ze mu peniaze nevratia Dobrý deň,
každý mesiac platíte preddavky na daň zo závislej činnosti - daň z Vašej mzdy. Od apríla sa tieto preddavky nebudú platiť a daňový úrad si ich bude započítať v bonusom za deti
@ruzulka Nejak nerozumiem preco nebude platit preddavky na dan za zamestnanca, DB mu mal byt vrateny.
Zmenilo sa nieco? Nema zamestnancov, ani on uz nie je zamestnanec? Ale aj v tomto pripade ma zamestnavatel žiadať o vrátku DU ked nema od coho odpocitat DB alebo daňový preplatok.
@majusqa77 - cele divne...🤔
@moniikka tak oto ide že ja som dala na poukašku:( a už sa to vobec rozbehlo?
nerozbehlo...ani dnes nic...skoda, budem musiet siahnut do rezervy, lebo som s nimi ratala, na teno týžden potrebujem
Manzel je SZCO uz par rokov.. prve roky mu chodil bonus az v maji, minuly rok 26.4. a tento rok dnes.. naozaj to nie je podla nicoho rozdelene, zamestnanci na DU dostanu kazdy hromadu na stol a denne spracuju cca. 50 priznani.
Mam pocit, ze cim neskor podane, tym vyssie v kope 😆😂😙

@majusqa77 ja viem ze nerozhoduje.Ide toto čisto náhodne.Dátum podania som napísala len tak pre info