Daňový úrad a vyplácanie daňového bonusu
Caute maminy. Dostali ste uz niekto z DU peniaze? Viem,ze maju na vypl.cas do konca maja,len ma zaujima ci uz sa to rozbehlo. Dakujem za info.
Daňový bonus mi prišiel dnes poštovou poukážkou.
prosim vas prisiel kazdemu danovy bonus???????? alebo len namna zabudli 😠
@matulka0011 bude vam vyplateny az po septrmbri, pri odklade to nemusi byt 40 dni, nam vyplatili 5 dni po odklade
Aj nám prišiel dneska poš.poukážkou.okr.Námestovo
nám už dnes dorazili postove poukazky 🙂 NZ
Niekto z Po dostali ste uz Danovy bonus???my stale niic ☹
boli dva sviatky,tak tam to možno väzí....TT tiež nič....
nabehol uz vsetkym bonus??????????
@lucinkaboz ja som z TT dostala uz minuly tyzden.
tiez mi este neprisiel
@ale
@alexandra1104 😒
Mne prišli dane 7 mája este manžel caka daňový bonus no stale nič :/
@twinsboy mi treba novy kocar pre malu tetka mi tam hovori ze splatnost je 9teho a penazi nikde =(
@alexandra1104 no mne tiez povedala ze do 9 maja a stale nic...volal este niekto na danovy urad??????????
ani dnes,už nechápem...
Ani my stále nič... 😖 mešká niekomu z PD?
Ani mi stále nič nedostali sme este danovy bonus na ucet ;(
Baby nabehol vam uz danovy bonus na deti ? ja som si dala cislo uctu a este nic ? nenabehlo mi to tak neviem ci je niekde chyba alebo neviem :(
@certica0405 takze v NR este nic :( cakam ako na zjavenie :(
@certica0405 ani nam na ucet este nic nenabehlo
@kaingrid ani mi nemame este v nitre :(
Ani mi nič a sme s Ba ties čakáme ako na zjavenie ;)
@jaruska44 viacej nema
v PO sme sa dnes dozvedeli, že všetky peniažky odišli 9.5. ( a taktiež sme sa dozvedeli, že naša účtovníčka podala daňové s odkladom 😀 ) takže som ja mohla čakať.... dúfam, že najneskôr zajtra... určite sa dočkáme kočky 😀 krááásny deň želám
no uz si pripadam ako papagaj kazdy den sa pytam to iste 😖 ...tak aby to dnes nebolo ineee...PRISIEL NIEKOMU DNES DANOVY BONUS???????????

ked sme si dali odklad do konca septembra ale podali sme ho uz 1.4. tak nam kedy bude vyplateny?az 40 dni od konca septembra?dakujem