icon

Detský bankový účet

tikivikiniki
13. jún 2012

Dúfam,že teraz nebudem trepať somariny,ale počula som,že už 6 ročné školopovinné dieťa môže mať vlastný bankový účet. Počul o tom niekto? Len by ma zaujímalo ako to funguje ,či sú tam nejaké poplatky, čo potrebuje k vybaveniu a podobné otázky. Alebo neviete mi povedať konkrétnu stránku,kde by som to mohla preštudovať? Ďakujem za pomoc!

Strana
z2
petka1982
14. jún 2016

my sme akurát založili krpcovi účet v primabanke,na účte má 2% úrok plus je možné si dať sporenie po 10 alebo 20eur na 3 alebo myslím,že 5 rokov,aspon mu tam posielam jeho prídavky.

autodopravna
11. okt 2016

odporučam ti založit u čet v banke ale na dieta ak maš rodičov alebo osobu blizku ktorej veriš aby tie osoby založili učet tvojej dcere.inač exekutor ti može siahnut na peniaze ktore tam vkladaš,banka ma povinost zo zakona oboznamit so všetkym čo sa deje okolo financii na tvoje meno exekutora .manžel može tiež spravit učet dcere myslim tym otec.ak naneho neni exekucia.samozrejme ty blizky ludia musia byt tiež bez exekucii,
@dnamorova69

mariaaz
17. júl 2017

Ahojte, chcem sa opytať, to nieje žiaden učet ktory by som mohla otvorit svojmu 7mesacemu synovi, ku ktoremu by som hned dostala aj platobnu kartu?

magda1978
3. jún 2018

@ivetka2007. Ak bisom otvorila decky učet mali ma 10 rokov možem požiadat o požičku ďakujem xa info

simkapimka
22. feb 2019

@ivetka2007 viem ze prispevok je hodne stary no mala by som otazku ak este stale pracujete v spominanej banke 🙂

ivetka2007
26. feb 2019

@simkapimka už nie, už pracujem v inej banke 😉

Strana
z2