icon

Digitálne euro - pripomienkovanie

10. apr 2022

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation...

Prečo nas o takto dôležitej veci v správach neinformujú?

Strana
z2
autor
12. apr 2022

@hiro dôchodcovia koľkí nie že by možno nechceli ale nie všetci majú aj rozumovu kapacitu. Takže trocha empatie by nezaškodilo.

autor
12. apr 2022

@weronika171717 presne. Všetky konšpirácie sa doteraz stali skutočnosťou.

autor
12. apr 2022

@hiro a sú ľudia rôzni,s rôznymi postihmi zdravotnými, mentalnymi,možno chudobní,ktorí budú pribúdať. A s nimi čo? Nie každý má príbuzného,rodinu. S nimi sa neráta vo 4.priemys.revolucii? Asi nie.

lucilaines
12. apr 2022

Ludia s roznymi postihni zdravotnymi ci mentalnymi tu su aj doteraz a naucili sa tu zit. Mnohi nevedia napriklad ani citat, su nevidiaci a podobne. To nie je, ze doteraz vsetci fungovali a len digitalne euro im fungovanie znemozni. Ludia s postihnutim sa s nim bohuzial musia popasovat v roznych sferach zivota, na tu je tu rodina alebo rozne organizacie na pomoc.
A este k tvrdeniu “vsetky konspiracie sa doterqz stali skutocnostou”. Tak to je si myslim velmi prehnane a pritiahnute za vlasy.

weronika171717
12. apr 2022

@lucilaines tak to teda pritiahnuté za vlasy nie je..... Len by si sa musela rozhliadnut okolo seba a zistila by si, že sa všetko stalo skutočnosťou.

lucilaines
12. apr 2022

@weronika171717 napriklad co?

weronika171717
12. apr 2022

@lucilaines úplne všetko od korony po vojnu a ešte ďalej co ma prísť.... Ale to ťažko vysvetľovať zaslepeným ľuďom......

lucilaines
12. apr 2022

@weronika171717 hej sak toto. Tazko vysvetlovat. Standardna odpoved.

weronika171717
13. apr 2022

@lucilaines áno, štandardná, pretože za 2 roky som zistila, že takým ako si ty sa naozaj neoplatí nič vysvetľovať. Keby si nebola leniva, tak si to zistíš aj sama.

lucilaines
13. apr 2022

@weronika171717 ja praveze nie som leniva, sledujem dianie dost a ked nieco tvrdim, nemam problem si to podlozkt dokazanymi faktami. Ono tu bude asi problem ten, ze ja a ty povazujeme za hoaxy nieco ine. Ja a napriklad aj policia sr povazujem za hoax to, ze vo vakcinach su cipy, ze z nich do dvoch rokov umireme, ze covid neexistuje a podobne bludy, ktore sa nikdy nepotvrdili a nie, nestali sa realitou. Naopak, nepovazujem za hoaxy spravy ako tato, to je len predikcia, ktora sa dost dobre stat moze. Tak isto ako boli spravy o moznej vojne na Ukrajine. Ale neboj sa, nie si jedina, co v tom ma zmatok. Tento problem ma vela ludi, ze nedokazu rozlisit hoax a relevantne spravodajstvo, svedcia o tom nedavne prieskumy.

Strana
z2