Digitálny žiak
Ahojte, registrovali ste vášho prvaka do toho nového projektu, kde dostane príspevok na kúpu notebooku ?
Prišla vám nejaká odpoveď?
Včera to akurát rozšírili o čerstvých prvákov chválabohu ale mal som už registráciu tak ma to nepustilo musel som napisať mail o zmenu cieľovej skupiny a dopísať tam strednú školu tak mi poradili takže pohoda
ahojte, už niekomu registrovanému v septembri prišiel kod na uplatnenie príspevku? Ja čakám od 2.9., zatiaľ nič.
ja som registrovaná od júla a stále nič
A čo Vám povedali, keď Ste zavolali na info linku?
@kalifka kde ste sa informovala a čo Vám povedali?
@maminuska33 volala som na infolinku a odpovedali na to čo som sa pýtala.
Tiez nam prišla včera sms ze sme v štádiu overovanie , takže asi kazdy den môže prísť kod
Ahojte Viete mi prosím poradiť,či mám nárok kefka sme 5 členna rodina-2 dospelý a 3 deti.Ja mám opatrovateľky na syna vo výške 669 eur a plus rodinné prídavky 180 eur ktoré sú na manželove meno.Manzel je momentálne nezamestnaný,ale je zaevidovany na úrade práce.Ďakujem
@maminuska33 Pokiaľ viem, tak každý jeden prvák na strednej na to má nárok.
Ja som 6.9., zatiaľ mi neprišla správa o overovaní
JA Mám us kód dnes mi prisi
My sme syna registrovali 5.9. (tohtoročný prvák), práve prišla sms o schválení s kódom.
Zdravím čaká ešte niekto na kód ?
Aj nám už došiel.
Prosím Vás, prišiel mi včera kód, do akého termínu je potrebné PC zakúpiť? Ďakujem

@gizmo0709 Ja som akurát včera tiež zaregistrovala chlapca. Jak to myslíš ,že končí deviaty.Ved deviaty skončili v júni a teraz sú prváci. Do konca septembra sa dá zaregistrovať.