Dilema u predávajúceho
Ahojte, ako by ste riešili situáciu :
Predávajúci predáva buď celú trojkombináciu kočíka alebo len vaničku a autosedačku, šporťák samostatne nie je predajný. Ozve sa záujemca o šporťák. Odpoveď znie, že by bol predajný ak sa predá autosedačka a vanička. Ozve sa záujemca o tieto "doplnky", dohodnú si obhliadku. Predávajúci skontaktuje záujemcu o šporťák. Dohodnú sa o predaji - osobnom odbere o dva týždne. Cca o týdeň nato záujemca o "doplnky" príde na obhliadku a chce kúpiť úplne celý kočík....
Včul dilema :
1.predať šporťák podľa pôvodnej dohody a odkladať ďalej "doplnky" v pivnici, aj keď je to pre predávajúceho nevýhodné (starosti s os.odberom 300km od domu, kam pôjde vlakom s malým dieťaťom + risk, že doplnky nepredá samostatne)
2.predať komplet kočík a dúfať, že záujemca o šporťák bude ľudský a pochopí (stále platí risk, že by sa obchod neuskutočnil, keďže kupujúci kočík naživo nevidel).
Prosím napíšte svoje názory z obidvoch strán - na jednej strane nechcem pôsobiť neseriózne a neférovo, na druhej strane tiež otáčam každé euro 😐
Ďakujem 😊
Predavajuci urcuje podmienky. Ak kupujuci nesuhlasi, nech hlada inde.
@sue Ja som predávala trojkombináciu, ozvali sa väčšinou, že kúpia športovú časť, nepredala som, lebo čo s vajíčkom a vaničkou. Raz sa tak ozvala asi po roku pani, ktorá tiež chcela len športovú časť. Nepredala som.O 2 dni sa ozvala kupujúca ďalšia, ktorá chcela len vajíčko a vaničku 🙂 Išlo ma poraziť....Počkala som 3 mesiace, ozvala sa ďalšia pani len na športovú časť. Tak si vravím, OK, čo už predám aspoň tú....Nakoniec pri osobnej obhliadke pani vzala kočiar celý. Občas sa veci "nejak" vyriešia ani nevieš ako 🙂 Veľmi som ti však asi nepomohla 🙂

@sue kazda jedna by to spravila takto, nemaj z toho zly pocit... proste chceli doplnky, zobrali vsetko - je to pre teba pohodlnejsie a 50 eur len tak nenajdes, je to dost penazi, takze akoze fakt nebolo o com.