Dom na dedine verzus byt v meste
Dobrý deň,
Nevyhovuje mi bývanie, ktoré máme v dvojgeneracnom dome na dedine ( názorové rozdiely, nevysporiadané majetky, malo podnetné prostredie...). Uvažujem čo ďalej. Jedna možnosť je ísť do stavby vlastného domu, pozemok by sme mali. Ostali by sme v tej istej dedine, akurát vo vlastnom. Druhou možnosťou je kúpa bytu v meste (3-4 izb.), manžel by si ale musel hľadať novú prácu. Treťou možnosťou nad ktorou uvažujem je kúpa malého bytu v meste (2-izb.),kde by som mohla kedykoľvek s deťmi zájsť na pár dní, keď sa nám zaziada zmena prostredia a bude to aj blízko mojej práce ( teraz som na MD, do práce som dochádzala 45 min).
Riešili ste niekedy podobnu situáciu? Čo by ste mi poradili pri zohľadnení dnešných cien nehnuteľností? Vlastné financie mám cca 50 tis , museli by sme brat hypo.
Ďakujem za všetky podnety.
@mamusa123456789 podobnost cisto nahodna 😂
@moncici7 pravdepodobne áno 😀 aj keď sa tým nevylučuje ze bývaš na opačnom konci dediny, tam poznám hneď 2 Moniky 😀
@mamusa123456789 a uhadla si 😉😊

Asi by som sa dala na stavbu rod.domu na dedine s top vybavenosťou. Bývam na dedine kde je ozaj úplne všetko, čo človek potrebuje- školu a skolku mám za domom, od reštaurácii , veľkého zdravotného strediska až po autoumyváreň. Pre mna je dedina srdcovka, nie som mestský typ hoci tam dochádzam do práce.