icon

Dostane vôbec niekto hypotéku v UniCredit banke?

10. nov 2022

Ahojte. Sme mladá rodinka, ja na materskej, muž už 15 rokov slušne pracuje v zahraničí. Máme jeden bezúčelový uver v inej banke, všetko splacame na čas (ja som na materskej) no už tretí týždeň sa trápime s touto bankou aby nám dali hypotéku, no stále im niečo vadí a furt vymýšľajú. Čo máme robiť?

Strana
z3
cucoryedka
11. nov 2022

@luciahypo zle si ma oznacila, ja som len odopovedala na otazku autorky

misulka1906
11. nov 2022

Skúste inú banku aj keď nie až tak výhodnú napríklad VÚB alebo slsp nám prešiel úver vo VÚB a to sme skúšali pred tým prima banku, poštovú banku a všade chceli niečo ďalšie 2 mesiace sa toť ahalo a zamietli to a nakoniec vúb do týždňa schválila viac sme bývali priamo v banke s hypotekarnou pani, cez finančnú poradkyňu nám niekotre veci nechcela spraviť skúste ísť bez poradcu

janulikt84
15. nov 2022

Je hlupost ze nemozete mat ziadosti aj v 3 bankach -len pozor na Prima banku ta neposunie proces ak vidi ze uz niekde ziadate ale to je sikovnost a vedomost poradcu ktory musi tieto zaklady vediet..kludne mi naposte -inak UCB berie zahranicny prijem len urxite percenta zalezi v akej mene ich dostava manzel...

deginko
15. nov 2022

@janulikt84 môže sa spýtať,v UniCredit koľko percent z príjmu uznáva,ak priateľ dostáva plat v CZK?dakujem

autor
15. nov 2022

Ďakujem za všetky komentáre 👍 naša poradkyňa nás nechala v 💩 tak sme našli iného, dúfam že sa nám to podarí ak nie tak sa vám ozvem ☺️

janulikt84
17. nov 2022

@deginko 70%aktualne

Strana
z3