Dostane vôbec niekto hypotéku v UniCredit banke?
Ahojte. Sme mladá rodinka, ja na materskej, muž už 15 rokov slušne pracuje v zahraničí. Máme jeden bezúčelový uver v inej banke, všetko splacame na čas (ja som na materskej) no už tretí týždeň sa trápime s touto bankou aby nám dali hypotéku, no stále im niečo vadí a furt vymýšľajú. Čo máme robiť?
Skúste inú banku aj keď nie až tak výhodnú napríklad VÚB alebo slsp nám prešiel úver vo VÚB a to sme skúšali pred tým prima banku, poštovú banku a všade chceli niečo ďalšie 2 mesiace sa toť ahalo a zamietli to a nakoniec vúb do týždňa schválila viac sme bývali priamo v banke s hypotekarnou pani, cez finančnú poradkyňu nám niekotre veci nechcela spraviť skúste ísť bez poradcu
Je hlupost ze nemozete mat ziadosti aj v 3 bankach -len pozor na Prima banku ta neposunie proces ak vidi ze uz niekde ziadate ale to je sikovnost a vedomost poradcu ktory musi tieto zaklady vediet..kludne mi naposte -inak UCB berie zahranicny prijem len urxite percenta zalezi v akej mene ich dostava manzel...
@janulikt84 môže sa spýtať,v UniCredit koľko percent z príjmu uznáva,ak priateľ dostáva plat v CZK?dakujem
Ďakujem za všetky komentáre 👍 naša poradkyňa nás nechala v 💩 tak sme našli iného, dúfam že sa nám to podarí ak nie tak sa vám ozvem ☺️
@deginko 70%aktualne

@luciahypo zle si ma oznacila, ja som len odopovedala na otazku autorky