icon

Dostanem pôžičku, keď som na materskej?

zuzaanka27
8. mar 2015

zdravim som na MD kde by mi dali pozicku 5000 eur aby sa dala platit sekmi

olifcek
8. mar 2015

moj braacho chcel svadbu, prasule nemal, tak bola uplne pidi svadba.. len on, nevesta, dvaja svedkovia a rodicia oboch... jedlo sa uz neviem, ci doma, ci v restike, ale nic nelutuju, su spokojni 🙂 dolezite je, ze sa lubia a su svoji 🙂 brat sa nemuseli... =)

mirka49
8. mar 2015

Ty zjavne niesi normalna a tvoji fotrovci tiez....brat ked sa chce zenit nech di nasetri@zuzaanka27

katy83
8. mar 2015

kolko ma brat rokov ? ked chce silou mocou taku drahu svadbu co si ju nezaplati sam? na druhej strane moze mat svadbu aj pri svedkoch ci? mna by nenapadlo tahat peniaze od rodicov ak su v takej situacii

sunshineka
8. mar 2015

@zuzaanka27 myslis,ze dalsou pozickou sa vyriesia vase problemy?uvazuj realne a hlavne mysli na buducnost

pribinak
8. mar 2015

toto všetko co píšeš by bolo smiešne, keby to nebolo na zaplakanie

99zuka
8. mar 2015

Jaj, to je na bratovu svadbu??? A tvoje dieta bude co jest, ked sa ty zadlzis nebankovke?
Inak, mala som takych klientov, co mali dokopy v rodine 500e prijem a namiesto navrhovanej konsolidacie uverov, ktorych mali neurekom chceli spotrebak na krštiny.... Neurobila som im ho, snazila som sa ich usmernit, pomoct, ale ked to nejde tak to nejde, ich dom uz bol predany na drazbe, dlzni su stale .....

lenka110611
8. mar 2015

5000 na svadbu???? a to len z jednej strany + teda nevesta 5000 sa rovná 10 000... nooo jasné... ak na niečo nemám tak nevyskakujem, no žiť váš život - z pôžičky do pôžičky by som nechcela.. sorry... si uvedom čo dáš do života svojmu dieťaťu... a potom konaj.

sunshineka
8. mar 2015

zobrat si pozicku na svadbu je neskutocne hlupe a sebecke od tvojho brata.nech si on vezme,ale v ziadnom pripade nie ty alebo rodicia.ked nemaju na svadbu,tak bud pocka a ozeni sa,ked trosku nasetria alebo si svadbu zafinancuje on sam alebo bude mat malicku svadbu.aj my by sme sa chceli brat,no nemame na to,tak setrime.a 5000€ na svadbu pre pana,co bude v kastieli???neskladaju sa na polovicu so stranou nevesty?to by im uplne stacilo 1500 - 2000€ a maju nadhernu svadbu so vsetkym,co k tomu patri.samozrejme da sa urobit aj lacnejsia svadba.

zuzaanka27
autor
8. mar 2015

Newiete este presne naco vsetko by tie peniaze rodicia este minuly na svadbu len 1500 a zvysok do domu chcu imvestovat

mata95
8. mar 2015

toto mi pripomina rodinu môjho muža....pôžička pre toho, pre tamtoho, na toto, na hento.... a platiť neni zčoho.... a zadlžena cela ich rodina, a keby mohli vezmu aj dalšiu.....toto je zmyšlanie fakt.... ja vedieť pred par rokmi tiež do akej rodiny idem tak utekam kadelahšie... pôžička na svadbu pre brata 😀 ..... a odpoved na tvoju otazku- nikde, ani nebankovka ti 5000 € nepožičia kedže si na MD.....

olifcek
8. mar 2015

@zuzaanka27 odrazu zmena retoriky.... najprv len svadba sa spomenie... potom i dom... tak nech si brat svadbu plati sam a oni nech do domu daju len to, co maju... ak nic nemaju, tak smola... z coho by to splacali? chcu i o dom prist nebodaj?

zuzaanka27
autor
8. mar 2015

Prosim vas citajte si komentare ze to som chcela pre rodicov nie pre seba asi vidim ako mate v laske svojich rodicov

olifcek
8. mar 2015

@zuzaanka27 toto nie je o laske k rodicom, ale o uz i sedliackom rozume...

mata95
8. mar 2015

@zuzaanka27 ako maju v laske teba tvoji rodičia ked niečo take od teba vôbec chcu???.... v živote by moja matka nedopustila aby som sa ja kôli nej zadlžila.... čo siiiiiiiiiiiiii..... mentalita ineho sveta toto....

sunshineka
8. mar 2015

@zuzaanka27 ja neskonale lubim svojich blizkych a pomohla by som im v tazkej chvili a dala aj z posledneho.ale pozicku by som si nevzala.tym by som im nepomohla a navyse moji rodicia ma natolko lubia,zeby toto odomna nikdy neziadali.skor by sa nahnevali,keby som si vzala pozicku

liz_lemon
8. mar 2015

@zuzaanka27 ved nech si zoberie brat alebo jeho nastavajuca

27petulka27
8. mar 2015

@zuzaanka27 neskusali ste tie dve pozicky ktore mate zlucit do jednej, refinancovat? Pri refinancovani poziadat o zvysenie pozicky, cize by ste mali tri v jednej. Takto strucne, ono je to na dlhsie.

zuzaanka27
autor
8. mar 2015

Ale oni by aj zobrali len im to nijak nevyhovuje a nechcu dat

sunshineka
8. mar 2015

@zuzaanka27 preco si nevezme brat pozicku

janka279
8. mar 2015

@zuzaanka27 ako to myslis, ze im to nevyhovuje? A vam s dvomi detmi, dvomi pozickami a tebou na MD to vyhovuje? A vam chcu dat?

altaya
Autor odpoveď zmazal
zuzaanka27
autor
8. mar 2015

Lebo pracuje na dohode

mirka49
8. mar 2015

SKACEM LEN DO TEJ VYSKY NA KTORU MAM.TY NECHAPES CO TI TU BABY VRAVIA?@zuzaanka27

olifcek
8. mar 2015

@zuzaanka27 takze je vystarano

Tebe a Tvojmu manzelovi nedaju
Tvojmu bratovi a jeho nastavajucej nedaju
Tvojim rodicom nedaju

tak je to jasne... :D kazdy sa zadlzite po 500 eur a bude na bratovu svadbu... dom pocka... priority su priority :D

dufam, ze kazdy pochopil ironicky podton...

katy83
8. mar 2015

prepac ale kazdy by mal skakat do vysky na aku ma. to kvoli svadbe sa ma prerabat ?

mata95
8. mar 2015

@zuzaanka27 tak nema poriadnu pracu ale potrebuje svadbu, rodičia na tom tiež zjavne niesu najlepšie ale potrebuju renovaciu domu? 😒 a ty sa kôli tomu zadlžiš, ja byť tvojim mužom ta ti dám... presne jak moja svokra, a tak aj dopadla a vôbec ju nelutujem že takto dopadla....a takto manipulovala aj manipuluje svoje deti.... vy nemate rozum fakt...a to bez uražky...

zuzaanka27
autor
8. mar 2015

Ako ok nechajte to tak chcela som len radu ci daju alebo nie ale vifim aky su tu ludia dajte pokoj viac tejto teme

janka279
8. mar 2015

@zuzaanka27 prosim ta pouzivas ty rozum? Baby ti tu dobre radia, ale ty to prehliadas a stale si ides po svojom. Treba si realne spocitat prijmy a vydavky. Lebo to co robis nie je laska k rodicom, bratovi, ale priama a najkratsia cesta dostat sa na ulicu.

mata95
8. mar 2015

@janka279 komu niet rady tomu niet pomoci.... každy nech si ustelie sám, ved raz si spomenie na tieto riadky že tu boli ženy ktore jej dobre radili.....

zuzaanka27
autor
8. mar 2015

Ok je to moj zivot a moja starost a moja rodina tak konecne pochopte slovu dajte pokoj tejto teme