icon

Dostanem pôžičku, keď som na rodičovskej?

ivanusko
20. júl 2016

Surne potrebujem pozicku. Mam maleho syna a nemam financie... Som nanho sama.....prosim aspon poradte... Dakujem

Strana
z3
ivanusko
autor
20. júl 2016

@louvre urcite nie......☺ bola som len zmatena

ksenzy1
20. júl 2016

ivanusko, my Vas nahadzame do jedneho vreca,len ako sa vravi,kvoli 10 dobrym zemiakom sa neoplati preberat cele vrece 😒

simonka2005
25. júl 2016

@liaka prepacale davas tu rady,tak porad aj mne ked ty si vyzila 2 detmi len zmaterskej tak porad ze ja som tak isto 4 detmi na materskej,priatel ma opustil lebo som mu stale vycitala ze berie od deti peniaze,odisiel nakolko som uz nevedela vydrzat ani vjednej miestnosty aleani usta som nemohla drzat v uzde.!ked ty si 2deti uzila tak porad ja dostavam 290 eur a mam 4 deti stoho platim na najom 270 eur!!

simonka77
25. júl 2016

mila zakladatelka, kludne si vezmi pozicku, o mesiac-dva-tri tu bude prispevok o tom, jaky hajzel je exekutor, co to bude od teba vymahat🙂
a poprosim vsetky, co sme normalne a konanie a zmyslanie, vratane vyjadrovania zakladatelky nam nepride normalne, setrime si nervy a pismenka na tuto osobu🙂🙂

ivanusko
autor
25. júl 2016

@simonka2005 ahoj tiez nechapem ako to moze s 2detmi zvladat ak je na md a tebe prajem vsetko dobrsiv ela sil☺

ivanusko
autor
25. júl 2016

@simonka77 tak si setri pismenka naco komentujes???!!!

simonka77
25. júl 2016

@ivanusko lebo si mi na smiech
a nabuchaj sem aj tri riadky vykricnikov a otaznikov🙂, ak ti to pomaha

vies, takym ako ty netreba ziadnu radu, ale naplnit hlavu mozgom a naucit ta realne premyslat a fungovat v zivote.

lalia87
25. júl 2016

@simonka77 nejeduj sa nad nou,ona chcela citat len pozitivne spravy,vsetky ostatne sme boli dobreze nie na hlavu padnute. Ale uz si to s pozickou rozmyslela,asi teda,tvrdi tak 🙂 tak je dobre.

simonka77
25. júl 2016

@lalia87 ja sa nejedujem, ja sa smejem🙂 keby blbost kvitla, mame na tejto stranke miesto prispevkov od zakladatelky kvetinove zahony 💐

ivanusko
autor
25. júl 2016

@simonka77 teba som sa nic nepytala!!!!!!!!! Ak mas chut s niekym sa hadat tak si na zlej adrese....asi mas doma problemy a tak si vsetku zlost vylievas sem..... Na tvoje rady niesom zvedava....😡😡😠

katarinka289
25. júl 2016

@ivanusko nedostanes.Je to prijem docasny a aj tak...po odpocitani zivotneho minima na teba a dieta by si z tych 200€ zostala v minuse.Takze nie,nedostanes.Jedine nebankovku a vratis 3x tolko

ivanusko
autor
25. júl 2016

@katarinka289 uz viem a ziadnu pozicku neberiem nestoji mi to zato

simonka77
25. júl 2016

@ivanusko do mna🙂🙂🙂 pokracuj😀

katarinka289
25. júl 2016

@ivanusko Nechces tu diskusiu uz zmazat? Odpovede si sa dozvedela...uz to tu bude len o hadkach.Nemate co robit?
@simonka77

lussyka
25. júl 2016

@ivanusko neber žiadnu pôžičku a určite nie cez nebankovku... vráť sa ku chlapovi...

ivanusko
autor
25. júl 2016

@lussyka ano uz sme opat spolu a je vsetko fajn.....ziadnu pozicku neberiem...

ivanusko
autor
25. júl 2016

@katarinka289 ja nic nerobim oni rypu....

ivanusko
autor
25. júl 2016

Ako zmazem diskusiu???

liaka
25. júl 2016

@simonka2005 Ale ja som uzivila dve deti, nie styri 🙂

liaka
25. júl 2016

@simonka2005 a ja som mala takeho muza co mi + na deti platil a nie este aby im bral. Co ste si vybrali to mate. Keby bolo na mne tak nemam ani to druhe dieta.

katarinka289
25. júl 2016

@ivanusko popros admina

katarinka289
25. júl 2016

#admin

ivanusko
autor
25. júl 2016
adam122
25. júl 2016

@ivanusko ked je otec vedeny v rodnom liste musi ti platit vyzivne a ak nieste s partnerom zobraty mas narok na prispevok na byvanie a prispevok na satstvo a zdravotnu starostlivost uz davno si mala byt na urade rodinnych veci.... Ak ale klames a vyzivne ti otec plati tak potom zavisi ake velke, ak pises ze sa dovtedy o dietatko staral pochybujem o tom ze ti mesacne na dieta nedava ziadne peniaze a aj pochybujem o tom ze by si to nechala tak a neriesila

ivanusko
autor
25. júl 2016

@adam122 nechajte to uz tak uz je vsetko vyriesene

Strana
z3