Dôvera a vyplácanie benefitu za zdravé zuby

23. okt 2022

Ahojte,tie čo máte dôveru,ako často vám vyplácajú peniaze za benefit zdravé zuby?Ja som zadala v auguste čo som bola na dentálnej hygiene,to mi vyplatili do týždňa.Potom som zadala začiatkom septembra a koncom septembra čo som mala zubné úkony a to mi ešte nevyplatili.Mam nárok za rok 5 krát dať preplatiť za zuby,ešte 2 mám voľné.Kedze opravujem zuby tak často chodím teraz k zubárovi.Bola som rada že aspoň tich 30 eur preplatia dôvera.No neviem kde to viazne,či ony majú na to jednoducho čas?

kristinawe
23. okt 2022

Na stránke majú napísané, že vyplácajú do 90 kalendárnych dní
https://www.dovera.sk/poistenec/benefity/pre-vs...

koniarova
23. okt 2022

Čakaj. Ešte sú v termíne. Niekedy to trvá dlhšie.

katkakatarinka
24. okt 2022

Tu nie je problém v Dôvere ale v zubároch. Keď idem k jednému zubárovi na dentálnu hygienu tak mám peniaze vždy do týždňa na účte. Akonáhle ideme so synom k inému zubárovi na ošetrenie zubov tak čakáme strašne dlho na peniaze...ide tu o to kedy ten zubár hlási všetky tieto úkony do poisťovne...

autor
24. okt 2022

@katkakatarinka Ja som bola stále u toho istého zubára.

katkakatarinka
24. okt 2022

Tak možno niečo iné... neviem. Ja mám skúsenosť ako som písala.

vivincek
26. okt 2022

teraz tam maju vyplatenie podiene preventivnou prehliadkou u vseobecneho lekara,aj v tom moze byt problem. ale este su v casovom limite.

autor
27. okt 2022

Baby dnes mi volali z dôvery,jedno mi preplatili čo mi vŕtali a plombovali zub.A druhé čo mi trhali zub že to nepreplatia lebo to nepatrí do ich podmienok trhanie.To som nevedela.

koniarova
27. okt 2022

Áno. Trhanie nepreplácajú.