Energopomoc: Prečo som v apríli nedostala šek?
Mal byť v apríli. Čo sa deje?
Zmätok ako vždy ? Mojej mame neprišiel ešte ani ten prvý.
@maca1984 ani bratovi, pritom v januári mu tvrdili, že majú 30 dní na to. Už sú tri mesiace a nič.
Mal byť v apríli. Čo sa deje?
@anonym_autor klasika nie
je niečo okolo čoho nebol bordel a zmätok a opravy
nestihli to lebo museli na novo všetko prehodnocovat
vraj od polovičky mája majú začat chodit, tu som čitala ale že pošta ešte nema nič zadane
@maca1984 ani bratovi, pritom v januári mu tvrdili, že majú 30 dní na to. Už sú tri mesiace a nič.
@anonym_autor ja im kašlem ( za mamu ) na celé ich energošeky. Chvalabohu si toto môžem povedať, dovoliť. Ľúto mi je tých čo sú na to nejakým spôsobom odkázaní.
Hanba tejto vláde. Len bordel a chaos.
@anonym_autor ja im kašlem ( za mamu ) na celé ich energošeky. Chvalabohu si toto môžem povedať, dovoliť. Ľúto mi je tých čo sú na to nejakým spôsobom odkázaní.
Hanba tejto vláde. Len bordel a chaos.
@maca1984 my máme trojčlenná rodina 1500€ príjem. Kedysi nám vracali 700€ preplatok vo vyúčtovaní. Teraz prišiel 100€ nedoplatok pri rovnakej spotrebe. Dokonca trochu menšej, lebo viac šetrím. Asi tak. Takže je to choré,trapné celé. Radšej nemali vymyslieť nič. Lebo toto fiasko akurát na..rie ľudí a prehlbuje už dosť veľkú nevraživosť
@maca1984 my máme trojčlenná rodina 1500€ príjem. Kedysi nám vracali 700€ preplatok vo vyúčtovaní. Teraz prišiel 100€ nedoplatok pri rovnakej spotrebe. Dokonca trochu menšej, lebo viac šetrím. Asi tak. Takže je to choré,trapné celé. Radšej nemali vymyslieť nič. Lebo toto fiasko akurát na..rie ľudí a prehlbuje už dosť veľkú nevraživosť
@anonym_autor ako píšem. Je mi ľúto tých, čo sú na to odkázaní. Takáto " pomoc" je viac na škodu ako úžitok.
@anonym_autor ako píšem. Je mi ľúto tých, čo sú na to odkázaní. Takáto " pomoc" je viac na škodu ako úžitok.
@maca1984 presne.
ani my sme nedostali, myslela som, ze uz nechodia
Aby som sa starala o trápnych 17 eur?
@anonym_5f0dc0 no lenže nie všetci to majú za 17 €.
@anonym_5f0dc0 tak, niekto dostal aj viac a sú ľudia, ktorým aj málo pomôže. Viem, že to je všetko na výsmech...trápny krok vlády. Všeličo môže za tým byť, o čom ani netušíme.
My sme nedostali ani tie prvé.... Nepatram. Za tych par eur mi to nestojí. Tie svine vo vláde zas chcú za pár eur kúpiť hlasy. A miliardy rozkrádajú...
@anonym_autor Opytaj sa Sakovej ktora ta okradla...

A otázka ?