icon

Extrémne ceny potravín

daniela2202
19. sep 2022

Akú naj extrémnu cenu potraviny ste videli v obchode? Ja dnes v coop jednote olej Heliol 1l za 6 eur....😂😂😂👎👎👎

mec321
20. sep 2022

@bessie12 Dobre, ja ale nehovorím o sebe, ja s hypo problém nemám, ja som len poukazovala na to že veľa ľudí s platom 700-800€ proste na to mať nebude, lebo to bude pre nich drahé.

tetapetra
20. sep 2022

Zacala som sa báť,keď som prišla do Lidl a tam 2x do týždňa i a cena múky. Pre rokom v júni 0,33. Teraz 0,89€

kluska
20. sep 2022

necitala som celu diskusiu, ale k tomu asi tolko, kde su ti slovenski chlapi, ktori su nespokojni so situaciou na slovensku? preco este neobranuju svoje rodiny a nestoja v bratislave pred vladnou budovou?

oliverceky
20. sep 2022

@evica17 ako robíte krupicu bez mlieka?

mec321
20. sep 2022

@kluska Všetci sa boja 🙈

hopsadobrandejsa
20. sep 2022

@lienka.7 bavime sa o podiele sukromneho vlastnictva, nie o veku majitelov danych nehnutelnosti.

Na zapade je situacia presne ta ista. Tiez mas velky podiel nemeckych dochodcov ktori vlastnia nehnutelnosti a potom mlade rodiny ktore ich maju zatazene hypotekou.

Snazis sa porovnavat dve odlisne generacie ktore zili v odlisnych casoch......impossible.

Jablka s jablkami, hrusky s hruskami....len tak dostanes ferove porovnanie.

cajomila
20. sep 2022

@zobaka A škola je priamo v meste? Veľká, mala?
Fakt ma to zaujíma...

joliette
20. sep 2022

@daniela2202 tatárska

malinovka333
20. sep 2022

@liljana kedy a kde stalo trvanlive mlieko 39ct?

zobaka
20. sep 2022

@cajomila stredna, velka, uvidime ci to aj realne robia, ale pri minulorocnej online vyucbe som mala nedoplatok na elektrine cez 100 e, co bude teraz? ved to nemozu hodit na krk rodicom plus co sa tie deti naucia? maju tam aj prax atd...nie je na eneegie budete sediet doma, akoze kde sme

patricia819
20. sep 2022

@daniela2202 rama 400g 3,29€ 🤦‍♀️

cubo2
20. sep 2022

Ach, to co to tu je zas za debatny kruzok konspiratorov, @mec321 v hlavnej ulohe..

Ludia ako ty su skalopevne presvedceni, ze niekto, "ONI" * nam chcu furt len zle robit. Co vas vedie k tomu, mysliet si, ze furt nas tu chce niekto ozobracit, pozabijat, zobrat nam domy a byty, zaockovat vakcinami s cipmi, ovladat nam myslienky, zrusit nam peniaze, odovzdat deti homosexualom, zobrat nam byty a dat utecencom a ja neviem co este vsetko? Sak co ste kompletni? Sak ten strach z vas uplne az tak srsi. Prestante si citat konspiracne platky a uvedomte si realitu - nasa vlada nie je schopna ani len
udrzat sa pohromade a nie to este tajne kut konspiracne plany na likvidaciu a ozobracovanie svojich obyvatelov. Ako to tu uz niekto vyssie spomenul, stat praveze chce, aby ste tvrdo pracovali a platili dane - z prace, z auta, z domu, z pozemku, zo zahrady.. ci viac tym lepsie. To, co tvrdi mec321 je uplne nelogicke. Je zjavne, ze je to mlada baba a mala by si trochu aj premyslat nad tym, co pocuvas, nie len, ze vsetci nam chcu zle, "Slovaci prebudte sa" - wtf. Toto buchanie na "narodne" citenie je praveze castokrat uplne falosne a tito ludia nevedia pohnut s nasimi skutocnymi problemami ani o centimeter - si skuste spomenut, co dobreho pre nas za tie dlhe roky spravila napriklad taka SNS..

* americka vlada, Gatesovci, Rotschildovci, zidia, iluminati, tajne spolky, vlady, banky, lekari, farmaceuticke spolocnosti, doplnte si podla lubovole

zobaka
20. sep 2022

dnes idem do Kauflandu, treba mi olej aj nakupit normalne sa bojim ist 🤐 minule kuracina, ze 8 eur, akoze wtf? len sliedim, kde je lacne maso, nakoniec paradoxne je momentalne vsade morcacina trochu lacnejsia ako kuracie

babo_n
20. sep 2022

@zobaka online výučba ? To fakt ?

hopsadobrandejsa
20. sep 2022

@joliette to je masaker......

Kedysi by to bolo 140Sk. Ja sa ani necudujem, ze vela ludi si robi domacu tatrku. Sorry, ale toto je moc penazi za kus oleja a vajec.

zobaka
20. sep 2022

@babo_n mame s tym ratat, uz na to upozornili, ked zacne vykurovacie obdobie, nevedela som k slovu prist

evica17
20. sep 2022

@patricia819 v tescu majú akciu, neviem či 1 kilo a 4,59 eura sa mi zdá, s clubcard. Bez stala.nejakych 8eur.

mec321
20. sep 2022

@cubo2 Keby sa tu ľudia majú dobre, nemali by potrebu potom také veci rozoberať a ani si myslieť. A vidieť, že dôchodci majú ledva na život, mladí ľudia sú nútení ísť do zahraničia lebo proste tu nemajú predpoklady na plnohodnotný život… za toto má byť človek rád?
My sa toho nedožijeme, no svet bude len horším.. Vždy chcel byť niekto ten “najviac”.

evica17
20. sep 2022

@oliverceky s vodou.

patricia819
20. sep 2022

@evica17 našťastie asi minulý týždeň som išla na rožky do jednoty a mali ju v akcii 1,99€ tak som hneď brala 4 🙈 aj svokre, tiež len striehneme na akcie väčšinou 🤷‍♀️

kluska
20. sep 2022

pre vsetkych kam to smeruje, ma byt riadny chaos, ludia maju ist proti vlade a ziadat o vyriesenie celkovej situacie na globalnej urovni. Povalia sa staty, pripraveny je 1 world government a GREAT RESET. New world order. Kto nevie o co ide, nech zacne sa vzdelavat pre svoje dobro, aj ked niekedy je lepsie radsej nic nevediet. Pandemia, vojna, klimaticka kriza su len zastierky na zacatie tohoto planu, ide tu o znicenie ekonomiky, padnutie podnikov, zadlzenie obycajnych ludi, zhabanie majetkov a obmedzenie zakladnych ludskych prav. Pracuje sa na digitalnej mene, nechcu ziadne peniaze v obehu, lebo digitalne paniaze su super vec na manipulovanie ludi. S digitalnymi paniazmi bude prideleny socialny kredit kazdemu cloveku a podla toho ako sa bude spravat, bude mat bud vsetko co mu dovolia alebo nic. S klimatickou zmenou ide grean sialenstvo, ktore zakaze ludom pouzivat auta, uzavrie ich do lockdownow a prikaze im co si moze a nemozu kupovat v ramci klimatickej agendy. Nicia polnohospodastvo, zvierata (hlavne kravy), podniky a pripravia nam hladovu krizu, ale uz maju pripravene pre nas jedlo- gmo, umeliny a hmyz, kto neveri, nech si overi ako zabijaju kravy a propaguju cervikov, apropo kravske maso ma najvacsiu uhlikovu stopu.

mec321
20. sep 2022

@kluska Tak 👌🏻 Živí budú závidieť mŕtvym. Raz to proste príde. Nech si každý myslí čo chce, raz to všetci pochopia.

kluska
20. sep 2022

co sa tyka elektriky napr, viete ze slovensko vyraba vlastnu elektriku, ale skoro vsetko sa vyvaza a kupuje sa draho od niekoho ineho? to iste drevo a podobne. Vlada moze toto zastavit, penaize su, ale davaju ich niekam inam. nedochadza vam to? elektrika je draha ale spolocnosti, ktore ju zabezpecuju, bohatnu teraz najlepsie.

kluska
20. sep 2022

treba ist do ulic a nie prisposobovat sa podmienkam, firmy padnu, ludia stratia robotu a potom kto sa o vas postara? ale ano, pripraveny je zakladny prijem zadarmo pre kazdeho dobreho obcana, ale pre zleho nie

zobaka
20. sep 2022

@kluska o tom pisem...preco toto robime? lebo upisali zmluvu s "diablom" v zivote by som nepodpisala nieco, kde mi nakazu vlastne prestat vyrabat, zastavit, nicit, alebo predat dalsim s cielom si to svoje odkupit naspat za drahsie, za toto by mala byt basa

vevesh
20. sep 2022

@bessie12 ale v zahranici je v drvivej vacsine lacnejsi najom ako hypo, lebo byty su v rukach firiem a pozemky v rukach samosprav. Celkovo hypotekarna politika je ovela prisnejsia ako na sk, kde naozaj takmer kazdy dostane hypoteku, kdezto v zahranici mas aj ine faktory, pre ktore hypoteku nedostanes (napriklad velmi dobre vyhladavany dovod je povod a povolenie na pobyt).

mec321
Autor odpoveď zmazal
bessie12
20. sep 2022

@vevesh mam kamarátov, ktorí majú hypo ( su to cudzinci) a platia menej ako za nájom. A tu sa nájom pohybuje od cca 1200€ + energie. Su aj taki co platia +- 600€, ale to je ešte stara cena. Ak by išli do nového podnájmu, tak by uz platili ovela viac.

zemiakovysalat
20. sep 2022

@kluska 😳

hopsadobrandejsa
20. sep 2022

@kluska .......a vsetko toto bolo napisane na tajnom webe kde o tom ludia citaju.

Ked ich pytam link aby som si aj ja o tom mohol precitat, nikto si nepamata webovu adresu.

Este stale som sa nevzdal v hladani tohto svateho gralu plneho relevantnych informacii.