Extrémne ceny potravín
Akú naj extrémnu cenu potraviny ste videli v obchode? Ja dnes v coop jednote olej Heliol 1l za 6 eur....😂😂😂👎👎👎
Biblia sa napĺňa. Bude veľké súzenie akého ešte nebolo. Budeme počúvať o vojnách, veľká chudoba bude .... ( nie, nie som šialená, zatiaľ 🤣🤣)
@lenkasarka Upustila nad sprostosťou niektorých ľudí, presne tak
@mec321
Okrem obratu v stupňoch by bolo vhodné sa doučiť aj iné základné pojmy. Nájomca totiž nie je štát, ale mohol by byť akurát tak prenajímateľ, čo je dosť podstatný rozdiel. Hlavne však prenajímateľom nie je štát, ale byty spravuje samospráva.
Ja len dúfam, že ste sa nehrali na odborníčku aj na covid.
Dnes som kúpila v jednote menší chlebík za skoro 2,50€ 😂
@draik na 180% som si ista, ze je to mocna odbornicka na covid. Ale moze byt vlastne velmi spokojna, lebo vsetci ockovani uz su vlastne mrtvi, takze vsetko bohatstvo zeme ostane tym vzdelanym, co mali svoje necenzurovane zdroje, otvorene oci a chapali, co sa to tu vlastne deje..
Problem solved 💪
@sim_mi Temy s ocikanymi testami su zmyslupnejsie, pri nich nevadi, ze je ich kazdy den 10 novych??
@draik Tak ako vy 😉 Každý kto chcel, pochopil čo som napísala, a kto to nepochopil a mal za potrebu to riešiť, len poukazuje na tú ľudskú sprostosť. Veď takí kričia najviac.
Ja osobne, keď viem, že niekto nemá pravdu, pousmejem sa a som ticho. Lebo proste viem, a nepotrebujem si niečo dokazovať. Múdry človek nemá za potrebu riešiť. 😃 Dovidenia
@mec321 Nevyzije dochodca, ked bude sam, budu si musiet rodiny pomahat, ako budu vediet, mozno zase pride k viacgeneracnemu byvaniu
@kinderzwillinge Presne tak 😇
@doriiis Moji rodicia boli pracoviti, mali/maju obaja vlastne byty. Mama je na dochodku a je sebestacna. Nechcela byt nikdy detom (financne) na obtiaz.
V com je vlastne problem? Kazdy mentalne zdravy clovek si snad vie spocitat, ze pri priemernom dochodku 340 eur potrebuje vlastne byvanie, inak zostane na ulici. A ked 40 rokov da kazdy mesiac nabok 100 eur(co casto bezne fajciar minie na cigarety), tak sa v pohode k malemu byvaniu dopracuje.
@elizabet173
Keby len zverené, oni dokonca praUdu aj objavia. No nič, ako relax dobrá téma.
@draik a vidia ďaleko dopredu, my všetci len veľmi pomaličky na to prichádzame, síce neviem na čo, ale čo už. Len sa desím toho, že aj takýto ľudia majú volebné právo

@draik Ukáž mi bežnú rodinu, ktorá nemá hypotéku, ktorá si dom/byt kúpili v hotovosti. Samozrejme sa to nebude týkať všetkých, napríklad takýchto to sa to netýka, ale väčšina ľudí na SR žije na dlh, majú hypotéky, úvery, a pre nich iné východisko nebude