nie, nie je to príloha k vyúčtovaniu ale samozrejme môžeš si to ísť pozrieť. Ja som tak bola a našla zaujímavé veci...
Nie, faktúry nám do vyúčtovania nedáva, len množstva, jednotkové ceny a sumu. Aj za cy dom a aj moju spotrebu. Tohto roku bol prvý krát priložený výpis za opravy a revízie v spoločných priestoroch. Neviem na co by mi boli kópie faktúr od teplární, napríklad.
@roja01 Správcovi sa už povedalo že chceme nahliadnuť a on to úplne ignoruje, myslím že tam niečo smrdí.. Pretože len od každého z nás berie 20€ za vedenie účtu a to sme 18 bytov... Atď..
faktúry nie, len výpis čo kolko stálo, dokonca cez stránku správcu cez konto vlastníka bytu je možné prezeranie ekonomickej agendy /úhrady vlastníkov, stav fondu opráv, údržby.../
Treba trvať na svojom a aj ho navštíviť. Alebo zvážiť jeho výmenu

Ved mas pravo nahliadnut do Fa. Treba poziadat a nahliadnutie, dohodnut termin. Keby mal davat kazdemu Fa k vyuctovaniu, tak by ste mali dalsie naklady. Schodza vlastnikov vsak moze rozhodnut aj o takej moznosti.
Ako sa co robi, ake su poziadavky na spravcu je zakotvene v Zmluve o sprave a navyse je mozne rozhodnutim vlastníkov bytov na riadnej schodzi ziadat i extra veci. Len vsetko stoji peniaze. S tym treba ratat.