Financie - koľko mesačne vám prispieva muž?
Koľko vam mesačne prispeje muž z výplaty
@karolin55 z tvojej sumy odkladaj pre dieta určitú časť a keď sa minú tvoje peniaze tak nenakupis, nenavaris, neoperies. Povieš mužovi že nemáš a zvyšok mesiaca nech sa stará on. A hlavne sa spýtaj koľko Máte spolu usetrene a co si za to spolu kupite keďže ti nič neprispieva, ale tak intenzívne pre VAS VSETKYCH setri🤨 keďže ty pre vás všetkých, aj pre neho, všetko financujes...
@marcelatje 😂😂😂😂😂🤣 Tak ale "vsude to pisou" tak to musi byt pravda. A ceske matky si myslia ako sa budú mat slovenské dobre.🤣🤣🤣
@evittam ja jsem sice češka ale žiju už 13 roku na Slovensku, celou dobu jsem pracovala na Slovensku, vdala jsem se tu a mam tady dite takže mě zajima co se deje a mění tady na Slovensku, co je v ČR mě nezajíma ale tak jak řikam četla jsem spoustu članku o tom zvyšovani rodičaku a i v tv novinách to bylo takže to beru tak jako že to je hotová věc po tom co ten 2nasobny danovy bonus jsme uz i dostali na ucet takze snad to bude a jak ne tak si neprilepšime a budeme na tom na čem jsme hlavně že jsme zdravi
@lenka1115 Ale skus pochopit co uz som pisala. Ten bonus je uplne nieco iné. Ten schvalili ešte minulý rok.
Ale presne na tebe vidno ako dokazu media "masírovať mozgy". 😉 A to neber, prosim, osobne ani v zlom. Hned ako to bolo v Tv tak už tu niektoré pisali ze ci to dostanu a ci už tento mesiac.😀😀😀
Je to len vyplod fantázie a este ani nepodany návrh zakona na schválenie. Takže od hotovej veci to ma velmi ďaleko. Asi sa az tak o to riadne dianie na SVK nezaujimas. Skor len o bulvár.😉
Co s muzom ktory ignoruje rodinný rozpocet ?
Pivnicu bez denneho svetla, zvukotesnu, 2 bacharky, ostré svetlo a poriadnu prirucku.
trvaly príkaz na celu vyplatu aj vyplatnu pasku žene!
Keby to tak islo.....😇
@cacianka keby to tak slo tak sa muzi nezenia vobec, pripadne stratia motivaciu chodit do prace.
Ked je chlap vo vztahu stastny tak sa snazi aby rodine nic nechybalo, plus tak si vyvolenu hycka, samozrejme, vramci moznosti.
A prečo len ty platíš nájom, on tam nebýva? Spísať všetky výdavky a rozrátať na obe osoby podľa výšky príjmu. Odmietne? Poďakovať sa mu a poslať do rici, čo si ty mama hotel???
Všetko 😁 podnikame teda rozbiehame to výplatu nemá máme účet kde ide to čo zarobí aj rodicak, pridavky všetko on si kupuje cigarety, pivko si kupi večer čo si doma dá a inak nič. Tovar kupuje podľa potreby. Všetko sa platí zo spoločného účtu. Ja si odkladam menšiu hotovosť na výlety

@karolin55 no tak by som nenakupila ani nic...predlozila mu ucty na zapkatenie ak nepomoze ziadala sudne o vyzivne...a prestala mu robit.full service ako.virm ze vy mate zrejme nieken tento problem (kedze si toho uz viac tu riesila)...