icon

Finančný poradca tvrdí, že úrok pri 10 ročnom fixe je od 0,5 - 0,8

26. aug 2021

Dobry den, prosim Vas nie je to nejaka volovina, ak mi financny poradca tvrdi, ze uroky sa pri 10 rocnom fixe hybu od 0.5 do 0.8 pricom na internete su clanky, ze najnizsi fix pri 10 rocnom uroku ma CSOB? Dakujem, nechceme naletiet.

Strana
z2
qetka
1. sep 2021

a kolko sa plati za tu poistku? Lebo tu by ste museli mat tak, ci tak, len ci vsm nedali nejaku “super vyhodnu a lacnu”

autor
Autor odpoveď zmazal
qetka
1. sep 2021

a nehnutelnost je nacenena na kolko?.

autor
Autor odpoveď zmazal
katuskapd
24. sep 2021

Autorovi mi neoznacilo,takze schválené, ale samozrejme keci keci,museli sme uzatvoriť poistku s vinkulaciou za min.150e ročne tak vyslo na nasu nehnuteľnosť,ucet ze vraj netreba otvárať, ale otvorili sme si nový, lebo ho budeme potrebovať. K uctu ma majiteľ poistenie zdarma aj cestovné aj do hor a tak.Vybery zo vsetkych bankomatov zdarma

autor
24. sep 2021

@katuskapd aj my tak mame. Akurat o poisteni bolo jedno v akej sume, ale muselo byt u nich

barb_s
2. feb 2022

Ahojte, my máme podobne v ČSOB fix 10 rokov na 0,99%, zdala sa mi to výborná ponuka. Musíme mať aj účet aj poistku nehnuteľnosti -- všimla som si však, že máme poistku "DOMOS EXTRA" (najlepšia možná), ktorá vychádza až na 200 eur ročne. Neviete náhodou, či je nutná takáto exkluzívna poistka nehnuteľnosti alebo stačí štandardná (KLASIK alebo ŠTANDARD)? Ďakujem!

autor
3. feb 2022

@barb_s my mame poistenie klasik

Strana
z2