Gastro karta či finančný príspevok
Čo sa viac oplatí?
@lily14 ja som si dala príspevok a je to to iste akurát mi stačí 1 karta 😊
finančný príspevok
Oplatí? Veď je to rovnaké, dostaneš tie isté peniaze...
Lepšia otázka čo vyhovuje viac - ja som si dala gastro kartu a len pre ten psychologický efekt, že platím v obchode ale nemíňam peniaze z účtu 😁 navyše majú super appku a rôzne zľavy a cashback
Prispevok,s tou kartou su len komplikacie. Vecne som nevedela aky je tam zostatok a pri pokladni som len triafala na niekolko pokusov🙄
@lily14 prispevok - nie si zavisla od toho, kde ti beru gastro kartu a veru je dost restik, kde ju neberu.
gastro karta. O pár centov je tam rozdiel, ak ti zametnávateľ dáva nad rámec zákona. Tá časť sa zdaňuje, čo je nad rámec.
nie je v tom ziadny rozdiel. na kartach iba zamestnavatel viac zaplati spolocnostiam, ktore ich vydavaju ;) Aj tak drviva vacsina ludi to minie v potravinach na par nakupov :D
Počkajte toto nechápem. Ja čo viem tak sú papierové gastráče a také gastrokarty. Že by mi hodnotu gastráčov len tak poslali na účet? Však tak potom ako vedia zistiť na čo to míňate? Lebo vtedy by ste to mali zmiešané so svojimi peniazmi a tak by ste za to kúpili benzín, lístok do kina a tak. Ale zákon umožňuje iba na potraviny. Však to by potom každý si zobral keby taká možnosť bola.
Vďaka za link. Aspoň som si to preštudoval. Ale rafinovane ma dobehol zamestnávateľ lebo mňa sa vôbec nepýtali či chcem gastrokartu alebo peniaze na účet. Iba ma postavili pred hotovú vec že na tu to podpíš a odteraz budeš mať takúto gastrokartu. Keď mám teda tú gastro kartu tak 12 mesiacov to nemôžem zmeniť. Mne by viac pasovali peniaze tiež. Len som o tom nevedel. Vôbec ma nikto neinformoval. To len náhodne ako som si hladal info o tom že kedy na to dajú prostriedky po minutí tam som naďabil na túto tému + kopu článkov o gastrokarte vs. peniazoch na účet. Ale to čo som hľadal som nezistil.

...