icon

Gastro karta či finančný príspevok

lily14
12. nov 2021

Čo sa viac oplatí?

liva92
12. nov 2021

...

polovnicka92
12. nov 2021

@lily14 ja som si dala príspevok a je to to iste akurát mi stačí 1 karta 😊

kristinaanna
12. nov 2021

finančný príspevok

janai1
12. nov 2021

Oplatí? Veď je to rovnaké, dostaneš tie isté peniaze...
Lepšia otázka čo vyhovuje viac - ja som si dala gastro kartu a len pre ten psychologický efekt, že platím v obchode ale nemíňam peniaze z účtu 😁 navyše majú super appku a rôzne zľavy a cashback

iwesska
12. nov 2021

Prispevok,s tou kartou su len komplikacie. Vecne som nevedela aky je tam zostatok a pri pokladni som len triafala na niekolko pokusov🙄

liz_lemon
12. nov 2021

@iwesska ja mam ku gastro karte apku na mobile, a tam vidim, aky mam zostatok

zmrzlinka2021
12. nov 2021

@lily14 prispevok - nie si zavisla od toho, kde ti beru gastro kartu a veru je dost restik, kde ju neberu.

sasa1310
12. nov 2021

gastro karta. O pár centov je tam rozdiel, ak ti zametnávateľ dáva nad rámec zákona. Tá časť sa zdaňuje, čo je nad rámec.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
17. nov 2021

nie je v tom ziadny rozdiel. na kartach iba zamestnavatel viac zaplati spolocnostiam, ktore ich vydavaju ;) Aj tak drviva vacsina ludi to minie v potravinach na par nakupov :D

gta5man
3. sep 2023

Počkajte toto nechápem. Ja čo viem tak sú papierové gastráče a také gastrokarty. Že by mi hodnotu gastráčov len tak poslali na účet? Však tak potom ako vedia zistiť na čo to míňate? Lebo vtedy by ste to mali zmiešané so svojimi peniazmi a tak by ste za to kúpili benzín, lístok do kina a tak. Ale zákon umožňuje iba na potraviny. Však to by potom každý si zobral keby taká možnosť bola.

zuzanaete
3. sep 2023

@gta5man Ano, pride ti urcita suma na ucet a uz je na tebe, co za to kupis. Ja mam financny prispevok. Najjednoduchsie riesenie pre mna.

liz_lemon
3. sep 2023

@gta5man ano, len tak na ucet, aj ja to tak mam, a vsetci okolo, nikto nic nekontroluje, je to tvoja vec, na co to minies

gta5man
3. sep 2023

Vďaka za link. Aspoň som si to preštudoval. Ale rafinovane ma dobehol zamestnávateľ lebo mňa sa vôbec nepýtali či chcem gastrokartu alebo peniaze na účet. Iba ma postavili pred hotovú vec že na tu to podpíš a odteraz budeš mať takúto gastrokartu. Keď mám teda tú gastro kartu tak 12 mesiacov to nemôžem zmeniť. Mne by viac pasovali peniaze tiež. Len som o tom nevedel. Vôbec ma nikto neinformoval. To len náhodne ako som si hladal info o tom že kedy na to dajú prostriedky po minutí tam som naďabil na túto tému + kopu článkov o gastrokarte vs. peniazoch na účet. Ale to čo som hľadal som nezistil.