Hľadám skutočne dobrého finančného poradcu na hypotéky
Hladam financneho poradcu mame s manzelom hypo a chceli by sme dalsiu.
Najlepsie sa spytat priamo v banke. Ak niekoho chces, idealne takeho komu zaplatis za sluzby, nie ze bude zaplateny z provizie. Bohuzial taky ti ponukne to co je vyhodne pre neho. A vedia ti to vysvetlit tak ze to je pre teba super. A ak si takeho vyberies a odporuci ti k tomu zivotnu poistku (bud ako nahrada poistenia alebo cokolvek) tak okamzite odist. Lebo z toho maju najvacsiu proviziu a ponukaju to vsetkym. V podstate su taky slusnejsi smejdi.
Behni to najvacsich bank (SLSP,CSOB, VUB) a oni ti ponuknu moznosti. Ten "poradca" ti neda lepsie podmienky ako banka
Mgr. Miroslav Tomáš, rieši celé Slovensko a je naozaj TOP.
https://slavomirmolnar.sk/nas-tim/mgr-miroslav-...
Najlepsie sa spytat priamo v banke. Ak niekoho chces, idealne takeho komu zaplatis za sluzby, nie ze bude zaplateny z provizie. Bohuzial taky ti ponukne to co je vyhodne pre neho. A vedia ti to vysvetlit tak ze to je pre teba super. A ak si takeho vyberies a odporuci ti k tomu zivotnu poistku (bud ako nahrada poistenia alebo cokolvek) tak okamzite odist. Lebo z toho maju najvacsiu proviziu a ponukaju to vsetkym. V podstate su taky slusnejsi smejdi.
Behni to najvacsich bank (SLSP,CSOB, VUB) a oni ti ponuknu moznosti. Ten "poradca" ti neda lepsie podmienky ako banka
@anonym_fc4e7e Nemyslím si, že je fér hádzať všetkých finančných poradcov do jedného vreca😀 Nie každý pozerá na výšku provízie. Ja osobne sa vždy snažím nájsť riešenie, ktoré je pre klienta najvýhodnejšie. Keby som mala pozerať len na to, čo je výhodné pre mňa, asi by som ani nemohla pokojne spávať. Navyše, čo by som z toho mala, keby klientovi neodporučím najlepšie riešenie? Spokojný klient sa ku mne vráti a odporučí ma ďalej. Áno, rozdiely vo výške provízií existujú, ale ja sa podľa nich neriadim😉