icon

Hypo, dom a pozemok

18. apr 2022

ahojte, je tu taka vec, nas ktorou si lamem hlavu. chceli by sme si s priatelom kupit pozemok a nasledne na nom zacat stavat dom. cize 50000€ pozemok cca a dom cca 100000€.
moja otazka znie, viem, ze sa musi niecim rucit, no cim by sme museli rucit my ked pozemok este len ideme kupovat a dom cca do pol roka by sme chceli zacat stavat?
da sa rucit kupenim pozemkom? alebo dokonca trepa rucit aj za samotny kupeny pozemok ci ako to je prosim vas? nakolko teraz byvame len v podnajme a nase neni v podstate nic.

Strana
z3
aduskatt
20. apr 2022

rado sa stalo a držím palce🙂

xena0
24. apr 2022

Uff...úprimne my staviame aktuálne, je to náročné veľmi a to máme aj vyššie príjmy ako píšeš ty 🙂 kúpte radšej niečo hotové

zuzana76
20. júl 2022

ak velmi velmi tuzis po dome, tak by som mozno na nejakom vhodnom pozemku postavila dvojizbovy dom, ako provizorne riesenie s tym, ze ak si polepsite, tak by sa urobila predpriprava na jednu izbu a potom dostaviate, moja jedna znama to tak mala.

zuzana76
20. júl 2022

samozrejme, ze je to take provizorne, ale na vacsi dom momentalne nemate a aj tento by som zariadila dost jednoducho, ziadne drahe dlazby, sanitu atd....

zuzana76
20. júl 2022

alebo mozno lacny montovany, ale tiez velmi malý, urcite nie plnohodnotny dom

Strana
z3